Alina🍒

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт🤍

Віднедавна догляд за волоссям став для мене одним із улюблених ритуалів ( так, я навіть люблю витримувати маски на волоссі🤫 ), тому з величезним задоволенням протестувала новий для себе бренд завдяки MAKEUP Club 🤍

Тож запрошую до свого огляду)

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Дизайн: весь бокс виконаний у лаконічному чорному стилі тревел-формату.

Об'єм: 75ml.

Аромат та консистенція: шампунь має доволі насичений мильно-косметичний аромат, мене таке не бентежить, навіть навпаки - я люблю інтенсивні віддушки у продуктах)

За консистенцією це середньої густоти рідина молочно-перламутрового відтінку.

У використанні: шампунь чудово піниться і достатньо невеликої кількості продукту для цього, а оскільки я промиваю голову двічі, то навіть при такому розкладі я використала зовсім небагато)

Після шампуню залишається відчуття чистоти майже до скрипу, щодо волосся я такий ефект люблю.

Об'єм: 50ml.

Аромат та консистенція: засіб має більш специфічний аромат у порівнянні з шампунем, який мені особисто не дуже припав до душі, але і не дратував)

За консистенцією це також середньо-густа рідина молочного кольору.

У використанні: цікава штучка, яку треба використовувати ДО кондиціонеру і змивати його вже разом з витриманим кондиціонером.

Він не обтяжує волосся і час витримки, який становить всього 5 хвилин, можна використати для масочки для обличчя🥰

Дизайн: тут ми маємо мініатюрну тубу в ідентичному всьому боксу чорному оформленні.

Об'єм: 50ml.

Аромат та консистенція: аромат має подібний до шампуню, але більш солодкий.

Консистенція тут кремова, молочного кольору.

У використанні: важливо використовувати засіб поверх засобу-догляду, як зазначає виробник.

Після всіх необхідних маніпуляцій вже відчувається неймовірна м'якість та шовковистість волосся.

Дизайн: ідентичний чорний дизайн, пляшечка з розпилювачем та захисним ковпачком.

Об'єм: 45ml.

Аромат та консистенція: аромат має такий самий, як у кондиціонера та шампуню - солодкий та косметичний.

Засіб має зручний формат спрею молочного кольору.

У використанні: спрей можна наносити як на сухе, так і на вологе волосся.

Я наношу спреї на вологе волосся, підсушене рушником, та навіть через нього чітко відчувалося, наскільки волосся легке розсипчасте та шовковисте.

Волосся стало піддатливим та дуже легко розчісувалось)

Ця лінійка покликана захищати колір, оскільки я маю пофарбоване вугільно-чорне з синім відливом волосся, то мені дууже важливо зберігати його блиск і насиченість як можна довше.

В цілому моє волосся прийняло ці засоби позитивно і дійсно має здоровий насичений блиск, а от наскільки довго зберігатиметься колір - покаже час)

Єдине, що мене трохи засмутило, що по мірі висихання волосся воно ставало більш жорстким, ніж зазвичай з моїми іншими засобами, але це не так суттєво, тим більше завжди можна зволожити його олійкою для волосся.

Дякую кожній за увагу і додаю відео з результатом на волоссі🤍