Ta_nyaaaaaaa

Мені комфортно з Estem Comfort

Наразі мені вдавалося тестити одноразові душі Estem лише при відключеннях води/світла, у дорогу не брала, однак з поставленими завданнями справився! Тож впевнено залишаю запаси для подорожей. І вам раджу мати такі вдома, адже станом на сьогодні це НЕОБХІДНІСТЬ.

Нагадаю, що допис про одноразовий душ "Classic" був тут - https://club.makeup.com.ua/post/48705/

А тепер черга для версії "Comfort"

По упакуванню все те саме. Дуже подобається, як легко відкривається і те, що пакетик займає небагато місця.

Знову ж таки склад, особливості та навіть відео-інструкція міститься на пакуванні.

Всередині такий же вміст як у "Класік", але з певними зовнішніми відмінностями:

1. губка, просякнута милом - розмір 200×120 mm, виготовлена з поліестеру 100%

На відміну від попередньої версії, на губці майже непомітні білі смужки (мило), а не блакитні. По складу і відчуттями усе те саме.

Вона трохи шорстка, тому гарно очищає.

2. рушник, знову ж таки велитенський, його розмір 500×300 mm, виготовлений з целюлози 70%, поліпропілену 30%

Гладкий і приємний до тіла, не пошкоджує шкіру. Також НЕ тягнеться

Знову ж таки, стараюся відтворити потенційно складні умови використання, де немає змоги відміряти кількість води, тому наливаю орієнтовно достатню кількість - 25 мл, навіть не нігріваючи її попередньо.

В упаковці залишаю лише мильну губку і воду, починаю її жамкати і виходить ну дуууже багато піни, яка виходить за межі упаковки. Мені навіть здалося, що її більше, ніж у версії "Классік".

Запаху піна не має, на дотик м'яка і пухка.

Піни мені вистачило, щоб щедро протерти повністю усе тіло. Бульбашки помірно стихають, майже не залишаючись на тілі.

Очищення від "Комфорт" мені видається більш м'яким, ніж "Классік", моїй чутливій шкірі сподобалось більше.

Рушника також вистачило, щоб повністю протерти тіло.

Використовувала душ після першої половини пильного дня (ремонт) та відключення води.

І знаєте що? Навіть такий варіант душу здався блаженством! З'явилося відчуття чистоти і свіжості.

Тому вважаю це ідеальний варіант для очищення у дорозі, у екстримальних і незручних обстановках, коли немає змоги прийняти класичний душ.