𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Superfood For Body Guava & Mint

Tink Superfood For Body Guava & Mint
Tink Superfood For Body Guava & Mint

Обожнюю скраби від Tink. Це крутий і досить бюджетний продукт, який не поступається якістю більш дорогим. Останнім часом частіше використовую саме цукрові скраби, в порівнянні з сольовими вони для мене більш комфортні, коли на шкірі є якісь пошкодження.

Tink Superfood For Body Guava & Mint
Tink Superfood For Body Guava & Mint

Скрабування - мабуть найулюбленіша моя рутина в догляді за шкірою тіла, проводжу її регулярно і завжди насолоджуюсь цим процесом. По ефекту подобаються більш жорсткі скраби, щоб відчутно так відполіровуали, але не травмували епідерміс.

Оформлення у скрабів лінійки Superfood гарне і яскраве.

Баночка з прозорого пластику, скрізь який видно її вміст. Кришка має захист у вигляді пломби.

Вага: 330 грам.

В якості головного ексфоліанту виступає цукор. В складі засіб містить екстракт гуави і олію м'яти перцевої.

Скраб рожевого кольору, дуже густий, не олійний, кристалики цукру стандартного/звичного розміру.

Аромат, якщо порівнювати з гелем для душу з цієї лінійки, то більш інтенсивний і насичений. Мені він нагадує полуничні льодяники з легким м'ятним відтінком. Це поєднання створює приємний фруктово-освіжаючий дует. Віддушка мені сподобалась, вона яскрава, смачна і підіймає настрій, в процесі заповнює всю ванну кімнату, на шкірі потім практично не відчувається.

Маса щільна, в'язка, якщо акуратно розподіляти, то не осипається. Абразив для мене не грубий, як раз такий, як я люблю. На вологій шкірі під час масажу одразу ж утворюється кремова-емульсія і власне піна. Цукор тане не швидко і дозволяє якісно виконати скрабування. Кристалики не царапають шкіру, гострих країв не мають.

Змивається швидко, жирної плівочки на тілі не залишає, сухості і стягнення не провокує, напроти дарує відчуття комфорту.

Скраб гарно очищує, видаляє ороговілий шар клітин, ретельно скрабує, в результаті чого шкіра набуває ідеальної гладкості і м'якості. На дотик вона дуже ніжна, пружна і більш еластична. Тонус і бадьорість також забезпечені. Регулярне скрабування мінімізує появу вростання волосків, покращує мікроциркуляцію і вирівнює рельєф шкіри, позитивно впливає на її стан, роблячи більш доглянутою.

Скрабом я залишилася задоволена, у ньому все - як я люблю, жодних нарікань не викликав.