Олешко Анна💜

Натуральні засоби Mayur проти випадання волосся

💚Спрей від випадіння волосся
💚Кондиціонер від випадіння волосся
Користуюсь у комплексі, але все по порядку

Натуральний спрей Mayur проти випадіння волосся, з аргановою олією, 200 мл
Виробник обіцяє знизити ламкість і зменшити випадіння волосся.За регулярного використання запобігає витонченню волосся та його втраті.
Спрей містить органічну олію арганії, олію кокоса, протеїни пшениці та вітаміни. Продукт живить фолікули, зміцнює волосся та відновлює його пошкоджену структуру. Спрей допомагає зупинити випадіння волосся, збільшити густоту, забезпечує блиск та еластичність.
Продукт на 100 % натуральний і не містить парабенів, силіконів, SLES/SLS, мінеральних масел.

Склад
Water/Вода очищена, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein***/Гідролізовані протеїни пшениці, Argania Spinosa Kernel Oil*/Органічна олія аргани, Tocopheryl Acetate***/Вітамін Е, Panthenol***/д-пантенол(Вітамін В5), Folic acid***/Фолієва кислота(Вітамін В9), Сocosnucifera (coconut)oil***/Кокосова олія, Рotassium sorbate***/Сорбат калія-природний консервант, Glyceryl Oleate**/Гліцерил олеат - рослинний стабілізатор, Parfum/Парфум.

Я використовую його на чисте волосся, наношу на корені трохи прохожусь масажером і потім розчесую гребінцем розподіляючи по всій довжині.
За декілька місяців використання шкіра голови не зазнала значних змін. Але волосся стало менше випадати. Можливо це заслуга спрею, можливо комплексу вітамінів або просто час пройшов.
Проте покращення якості волосся, розгладження та відновлення я не помітила. Воно не стало менше ламким чи більше еластичним, пухнастість не прибирає, хоча в складі є арганова олія.
Тому можу дати йому трієчку.
До речі перед використанням необхідно збовтати засіб. Це правило працює майже для всіх рідких засобів.

💚Тепер кондиціонер
Натуральний кондиціонер Mayur проти випадіння волосся, з аргановим маслом пом’якшує та дисциплінує волосся, робить його об’ємним, блискучим і шовковистим.
Продукт на 100% натуральний і не містить парабенів, силіконів, SLES/SLS, мінеральних олій.
Кондиціонер містить органічну олію арганії, натуральні олії оливи, ши, кокосу, фолієву кислоту. Продукт зменшує випадання волосся, зміцнює фолікули, відновлює пошкоджену структуру. Кондиціонер робить волосся більш об'ємним і густим без обтяження.
Виробник радить використовувати кондиціонер у комплексі із натуральним аргановим шампунем бренду Mayur. Він стимулює кровообіг шкіри голови, знижує ламкість та випадання. Продукти однієї серії доповнюють та посилюють дію один одного. Що логічно, але я користуюся шампунем Tresemme Keratin Smooth (або іншої серії від цієї фірми) вже давно, він мені подобається і повністю підходить, тому не хочу експериментувати з іншими.

Склад товару
Water/Вода очищена, Distearoylethyl Dimonium Chloride and Cetearyl Alcohol**/ дистеароїлетилдимоній хлорид і цетеариловий спирт - натуральний емульгатор, Glycerin***/Гліцерин, Cocamidopropyl Betaine**/Кокамідопропілбетаїн/ПАВ аргани, Butyrospermum Parkii (Shea) oil/Олія Ши, Сocosnucifera (coconut)oil**/Кокосова олія, Polyquaternium-37 і Dicaprylyl Carbonate andLauryl Glucoside***/Полікватерній-37 і дикаприлілкарбонат і лаурил */Коко каприлат - рослинний зволожувач, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride***/ Гуар гідроксипропілтримоніум хлорид - рослинний загусник, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate and Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables***/ Гідрогенізований ,1 . 3-Propanediol and Benzoic Acid**/ Сорбітан каприлат, пропандіол, бензойна кислота - рослинний консервант, Lactic Acid***/Молочна кислота, Folic acid**/Фолієва кислота (Вітамін В9), Parfum/Парфум.

Як використовувати
Наносити кондиціонер на вимите вологе волосся. Видаліть з волосся зайву вологу за допомогою рушника, я так не роблю, просто добре віджимаю руками. Невелику кількість кондиціонера розподіліть на довжину волосся. Змийте залишки продукту великою кількістю теплої води. Я тримаю десь 5-10 хвилин.
Непогано зволожує волосся, робить його щільніше та має натуральний склад. Після використання волосся більш слухняне та легко розчісується. Повторю покупку, коли буду проходити курс крапель для росту волосся. Два-три рази на рік я використовую Сироватку Pharma Group Laboratories Карликова пальма+мака перуанська, для стимулювання росту волосся, думаю з цим натуральним кондиціонером вони потоваришують.

Моє волосся страждає від щоденного стресу (хоча в останні роки тим ні кого не здивуешь), проблем з щитовидною залозою та наслідками двох ковідів. Коротше йому гаплик 🤦 але я борюся за свою шевелюру!
Можу сказати так: все в житті відносно... Мені сподобався кондиціонер, а спрей ніякий. Можливо ефект від нього є але досить посередній. Проте якщо ви любите натуральну косметику то цей бюджетний засіб вартий уваги хочаб просто заради перевірки.