BLESS BEAUTY GLOSS SILK LIPS
10,12,14
Привіт, красунечки🕊️ Ці шалені новинки запалили усі соц.мережі, здається, що вони є у всіх. Чи справді нові блиски від Bless такі круті? Зараз розкажу
Lip Gloss Bless Beauty
Блиск одночасно дарує неймовірний об'єм, моментальне зволоження і сліпучий глянець.Блиск ідеально наноситься, рівномірно розподіляється і дуже комфортно відчувається на губах. Текстура не розтікається, не забивається в складочки і чудово тримається протягом всього дня. Гамма містить велику кількість відтінків, серед яких є напівпрозорі з рожевим підтоном,шимерні та ідеальні нюдові, кожна зможе знайти свій ідеальний.
СКЛАД
Parafinum Liquidum, Polysobutene, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Calcium Aluminum Borosilicate, Sorbitan Sesquioleate, Parfume, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Mica, Tin Oxide, Caprylyl Glycol. May contain: CI 77891, CI 15850, CI77491, CI77492, CI 15850, CI77499
УПАКУВАННЯ, КОНСИСТЕНЦІЯ, АРОМАТ
Упакування
Туба середнього розміру, з дуже стильним дизайном. Зручний аплікатор, та легке витеснення. Відстуня наліпка з кольором, вона є лише на слюді, тому для зручності я переліпила її на сам блиск. Також косметика Bless не тестуються на тваринах
Консистенція
Доволі густа і не розтікається. Блиск не липкий і дуже комфортний. Колторт красиві, насичені
Аромат
Дуже приємний, солодкий
DARIIA’S IMPRESSIONS
Мені дуже подобаються ці блиски, вони надзвичайно стійкі, справді візуально збільшують губи, а також зволожують. Не липкі і комфортні. З усіх блисків, що маю-ці найкращі. Навіть кращі за Lipss. На кожен день я використовую 10 тон, він нюдовий і універсальний
А взагалі всі кольори мені до душі
Тому вони справді найкращі і не дарма такий ажіотаж навколо них
А який вам найбільше сподобався?
Обіймаю🤍
Коментарі (0)