Тінт для губ в форматі блиску від Pastel
Pastel Show By Pastel Show Your Magic Lip Gloss
Комфортний блиск з дуже гарним тінтуючим ефектом (колір йде в натурально рожевий), з приємним натуральним блиском та дуже зручним нанесенням.
Так а чому особливий такий цей блиск? Чому я його захотіла спробувати? Його формула містить компоненти, що видають колір, залежно від рН ваших губ. Таким чином ви отримаєте бездоганний рожевий, що підходить вам на клітинному рівні. Я таке бачу вперше.
Блиск подається в тюбику з мʼякого пластику, з якого комфортно видавлювати засіб. Бо вічно в схожих лишався засіб. З цим форматом буде до кінцевого залишку. Тюбик з зручним класичним носиком.
Сам блиск - прозорий.
От ніби помилково не те поклали в тюбик. Просто класичний прозорий блиск. Але це рівно до контакту з шкірою та перших декількох хвилин. Далі чистий меджик.
Спочатку прозорий бальзам. Далі я його пальчиком розмазала злегка по шкірі. Вже активно проявився ніжно рожевий підтон. А далі я промокнула серветкою і тінт наміцно лишився на шкірі.
Одразу кажу - тінт надміцний. От не змити нічим. Ні міцелярка, ні гідрофілка... нічого не поможе. Ультра супер стійкість!
На руці колір вийшов просто блідо рожевий. А на губах більш насичений. Дійсно - магічний колір!
Також, варто відзначити, що блиск не липкий та дуже комфортний для губ.
Ну а на губах він проявився мега казково!
Поперше, з блиском та проявленим тінтом губи виглядають мега соковито!
А якщо прибрати блиск серветкою, то ефект ЗАЦІЛОВАНИХ ГУБ просто фантастичний! Ну я особисто вражена можливостями.
Ну а колір? Це ж взагалі - прикраса натурального повсякденного мейку. В мене цей колір проявився такти рожево-червонуватим відтінком! Дуже гарненько!
Окрім краси, губи більш доглянуті, зволожені та пухкі.
Натуральні екстракт вишні та олія насіння сафлору подбають про це і підтримають гідроліпідний баланс.
Коментарі (0)