Avenue des Parfums | Impressing Porto
Осінь, закоркована у флаконі 🍂
Зазвичай ми обираємо парфуми за настроєм, погодою за вікном чи під відповідну подію. Але з парфумом Impressing Porto від Avenue des Parfums сталося навпаки..
Impressing Porto покликаний перетворити буденність в неповторний калейдоскоп вражень та емоцій. Парфум зі східно-деревними нотами переносить нас до теплої Португалії, де тілько-но розпочався оксамитовий сезон.
Це той випадок, коли не ви обираєте парфум, а парфум обирає вас, та створює навколо атмосферу поєднаних нот.
Парфуми Avenue des Parfums упаковані в стильну картонну коробку з імітацією карти міст.
У цьому і полягає філософія бренду: аромати - це подорожі! Кожне місто та аромат мають свою неповторну історію та атмосферу, що надовго закарбовуються у пам'яті мандрівника.
Флакон виготовлений із товстого та якісного скла.
Розпилювач огортає густою хмарою аромату. Ви тільки подивіться, яке шикарне розпилення 💨
Початкова нота: Іспанській лабданум
Нота серця: Кедр
Кінцева нота: Амброксан, Ваніль
Піраміда аромату виглядає цікавою та багатообіцяючою, і з цим неможливо не погодитися.
У Impressing Porto я чую ті ноти, яких в піраміді взагалі немає!
Аромат стартує яскраво вираженими нотами прополісу. Саме так, у ньому я чую теплий, пряний прополіс з легким медовим забарвленням.
Серце аромату розкривається сушеним яблуком та алкогольними нотами. Ніби лусточки сушених яблук замочили у дорогому ромі. Духмяно, смачно та зігріваюче. Нагадує яблучний кальян.
База аромату тішить смачною ваніллю у поєднані з тими алкогольно-деревними нотами та все ще відчутним сушеним яблуком.
Аромат фруктовий, дещо медовий на початку, деревний та алкогольний.
Саме таке поєднання акордів диктує нам аромат і, безсумнівно, це атмосфера ранньої осені. Коли ще сонечко лоскоче своїми останніми літніми променями, але у повітрі вже відчувається прохолода та пряність зібраного врожаю.
Коли я вперше одягнула цей аромат на себе, я відчувала, що осінь вже настала, і ще одне літо вже позаду..
Аромат чудово тримається на мені 6 годин, і стихає, залишаючи після себе смачний яблуневий шлейф.
Аромат схожий за настроєм на славнозвісний Apple Brandy Kilian 🍎
Impressing Porto - мій ідеальний аромат на прохолодну осінь.
П’янкий, притягуючий та спокусливий! 🍎
З цим ароматом ви не зможете залишитися непоміченою ❤️
Коментарі (0)