danabeauty

Avenue des Parfums | Гель для душу Cherry Osaka

Avenue des Parfums | Гель для душу Cherry Osaka

У календарі вже осінь, але насолоджуватися літніми ароматами хочеться якомога довше. А у цьому мені допоможе парфумований гель для душу Cherry Osaka, натхнений мотивами відомого 🍒 парфуму!

Стиль, витонченість та розкіш - так можна описати дизайн гелю.
Флакон об'ємом 200 мл, виконаний з міцного та якісного на дотик пластику, який огортає малиново-вишнева матова обгортка.
Горизонтальні білі та вертикальні срібні надписи, як на мене, надають гелю якоїсь люксовості ✨ він виглядає не просто як гель для душу, він - аксесуар з вишуканим нішевим ароматом

На звороті флакону є QR-код з посиланням на сайт та соціальні мережі, а також відмітка "не тестується на тваринах" 🐰, за що бренду Avenue des Parfums величезний лайк!

Дозатор представляє собою механізм з кнопкою "PRESS" ⬇️, що дуже зручно для користування та дозування гелю.

Гель напівпрозорий, з легким вишневим відтінком та середньою за густиною консистенцією.
Піноутворення чудове, піна м'яка та приємна на дотик.
Шкіра гарно очищена та не пересушена, завдяки зволожуючим компонентам у складі.

Аромат насичений та залишається на шкірі ще годину після прийняття душу

Cherry Osaka втілює романтику вечірнього міста Осаки ❤️
Аромат класифікується як квітковий, східний.

Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня
Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал

Як тільки ви наносите гель на долоні, стигла та соковита вишня 🍒 наповнює кімнату своїми пахощами.
А під час вспінювання гелю відбувається справжня магія. Якщо ви думаєте, що це просто солодка пласка ягода - ви помиляєтесь.
М'якоть стиглої чорної вишні наче пропитана лікером, вона п'янка та огортаюча. Цей тандем мені дуже нагадує аромат тортику "П'яна вишня".
П'янкий вишневий напій втрачає свою алкогольність і стає більш пряним та деревним. Ледь відчутні нотки запашної кориці та гвоздики роблять аромат вже не літнім, а осіннім.
Найцікавіше те, що аромат гелю для душу справді трансформується з часом.

Він багатогранний, але при цьому композиція звучить цілісно та вишукано 🍒