Міняю старі рум'яни н а нові
Вже не перший раз мені не вистачає рубрики "Міняю старе на нове"))) Бо коли в мене щось закінчується, я відразу повторюю покупку або купляю новинку)
В цей раз в мене закінчилися рум'яна та величезний крок у виборі товару зіграв саме мейкап, дякую Ірина 🦋 за твої пости про рум'яна, всім рекомендую - дуже багато різних свотчів)) бо кращий допис я точно не напишу, тому залишу посилання:
Раніше в мене були рум'яна: Hourglass Ambient - відтінок Mood Exposure.
Це мої перші рум'яна, до цього я не розуміла нащо вони. Як виявилось, рум'яна це маст хев на обличчі навіть якщо ви не робите макіяж, це як бальзам для губ, не обов'язково наносити насичені відтінки, рум'яна на смуглій шкірі дуже делікатно виділяються.
З рум'янами обличчя відразу виглядає виразніше та здоровіше, дуже освіжає погляд. Головне мати міру, і спробувати різні способи нанесення рум'ян і вибрати для себе найкращий.
Перші мої рум'яна я вимазала ну прям максимально, що ви могли помітити вище))) для мене навіть дивно, але на свотчі вистачило ))), рум'яна не дуже пігментовані, я завжди знала, що я не переборщу з ними та можу нанести ще разок.
Присутні блискітки, ідеальні перші рум'яна, хоча не бюджетні)) Це була тревел версія, яку я використовувала пару років. Інколи наносила на повіки, виглядало як делікатні ніжні тіні)
Сподіваюсь у майбутньому придбати повнорозмірну палетку.
Нові рум'на - Kiko Milano Unlimited, відтінок 03.
На перший погляд рум'яна більш пігментові, з радістю буду використовувати і згодом напишу великий пост, а поки тільки свотчі)
Навіть в дні коли я не дуже хочу фарбувати, я використовую бальзам для губ та рум'яна.
Hourglass Ambient - відтінок Mood Exposure світло рожевий,
Kiko Milano Unlimited - відтінок 03 -рожево-персиковий
На фото і відео свотч, що вище це - Hourglass Ambient - відтінок Mood Exposure,
нижче це - Kiko Milano Unlimited - відтінок 03
Дякую що дочитали)))
Коментарі (0)