BiOil сироватка для рук і нігтів
З турботою про ваші руки…
Недавно я познайомилась з такими чудовими ампулами для ніг, і було досить цікаво спробувати ще й для рук.
Тут також кожна сироватка запакована окремо, по 2 мл. Мені такої для рук вистачає на декілька разів. Я вже дуже полюбила такий формат пакування- вони займають мінімум місця і їх дуже зручно брати з собою.
Дана сироватка спрямована на відновлення та зволоження.
Вона утримує вологу, робить шкіру мʼякою і зволоженою. Сироватка здатна дуже швидко позбавити шкіру рук сухості.
Теж вона захищає від тріщин і лущення, живить нігті ( що для мене дуже важливо, бо останнім часом вони не зовсім міцні), захищає від обвітрювання ( це для мене ідеально зимою, бо не завжди одягаю рукавиці), а також помʼякшує кутикулу.
В складі тільки натуральні і безпечні інгредієнти, які принесуть максимум користі: комплекс омега кислот (олеїнова, лінолева, ліноленова), ефірна олія солодкого помаранча.
До речі, сироватка має дуже приємний запах апельсинового цукату.
Вона швидко поглинається, не залишає жирного шару на поверхні, зволоження відчувається теж дуже швидко.
Мені сироватка дуже сподобалась, це не тільки оригінальний спосіб догляду за руками і нігтями, а ще й максимально корисний.
Зимою в можму догляді вона буде незамінною 👌.
Коментарі (0)