Hanna Domashenko

Система догляду для сяяння волосся від Redken Acidic Color Gloss #testmakeupclub

Система догляду для сяяння волосся від Redken Acidic Color Gloss #testmakeupclub

Якщо ми йдемо в салон із запитом на догляд за волоссям, то ми хочемо отримати після салонної процедури блискуче, зволожене волосся. А Redken створили комплексний протокол Acidic Color Gloss для досягнення салонного ефекту в домашніх умовах.

Система догляду для сяяння волосся від Redken Acidic Color Gloss #testmakeupclub

Redken - це про сучасні, професійні рішення у догляді за волоссям і мені так шкода, що я не познайомилася з цим брендом раніше, хоча мала купу рекомендацій на цей бренд від подружок та знайомих!

Нові засоби бренду створені на основі передової pH технології, де кожен продукт має різний рівень кислотного pH. Саме завдяки необхідній кислотності та амінокислотам у складі й досягається те бажане сяяння волосся, кутикула волосків закривається і тьмяність волосся зникає.

Крок 1: ОЧИЩЕННЯ
Цей шампунь відмінно очищає волосся, не пересушуючи шкіру голови. Він добре піниться та по моїм відчуттям не змиває фарбоване волосся.

Крок 2: ДОГЛЯД
Засіб-догляд за словами експертів бренду - забезпечує інтенсивне сяяння на молекулярному рівні, робить волосся гладеньким, більш блискучим і зменшує його ламкість. Він має доволі різкий, концентрований аромат (пахне, як на мене, цитрусовими та якоюсь фарбою для волосся), але саме такі різкі аромати мені чомусь подобаються 😅 Волосся після засобу навіть у вологому вигляді виглядає блискучим та очищеним.

Крок 3: КОНДИЦІОНЕР
Засіб, що відмінно кондиціонує волосся: з ним воно стає ще більш блискучим та розсипчастим.

Крок 4: ТЕРМОЗАХИСТ
Захищає волосся від негативного впливу під час вкладання приладами до 230°C. Також гарно зволожує, розплутує та надає ідеального блиску кожному пасму. Мені він не переобтяжує волосся та не робить з нього ефект немитої голови.

Звичайно, що зірка цієї лінійки - це саме засіб-догляд! Він містить у складі на першому місці перекис водню, завдяки чому відмінно очищує кожну волосинку від забруднень, які й спричинюють тьмяність волосся. Виробник рекомендує наносити засіб в рукавичках (але я трохи порушую це правило) на підсушене рушником волосся. Витримуємо 5 хвилин. Для підсилення ефекту - наносимо кондиціонер, не змиваючи догляд. Робимо цю процедуру раз на тиждень і волосся буде блискучим та шовковистим!

Від цієї системи догляду від Redken лише захват! Волосся дійсно ніби після салону: блищить, має відмінну шовковистість з гарною текстурою кожної прядки! Доглядати за волоссям, маючи такий результат - то сама насолода! А ще мені дуже подобається цей аромат)