getejra

Вчергове повелась на акційні ціни

Сказала я собі, вийшла на обід та купила по акції 1,5 літра рідкого мила для рук Galax за 96 грн,яке вже повторюю не один рік, гель для вмивання, баунті морозиво та шоколадку - вирішила що вже достатньо зекономила і того можна купити свою бажайку - наташечку денону 🙈

не дивуйтесь моїй білій табуретці - то такий стиль, вона не обдерта 🤗 моя керівниця дуже любить стиль лофт та штучно постарені меблі)

планую ним користуватись після пінки Relancel, і тут побачила акцію - 63 грн, бігом взяла - хай лежить на запас)

наекономила на попередніх засобах і купила палетку теж по акції - за 68 😁. правда доларів 🙈 для себе вирішила, що це моя остання люксова покупка, якщо вона буде таким же розчаруванням по ціна=якість, як мої попередні засоби - більше я на таке не ведусь 😎 бо перше враження - дуже багато відтінків візуально однакові як в моїх палетках glambee та lamel, тому я очікую тут супер якості і стійкості

Поки я ще не тестувала свою, та я її пробувала свотчити і робити з нею макіяж в фізичному магазині на С в Європі, але мені вже дуже подобається і пакУвання і пакОвання - все виглядає дуже серйозно та солідно, міцний пластик, вона доволі важка, дзеркало під плівкою, неймовірно приємна тактильно.

і напишу кольори тінюшок в порядку вподобань, із-за яких я власне й повелась на це диво (в основному це спаркли):

Muse 500SF - Sparkling Foiled Champagne

Delilah 498SW - Sparkling Wet Effect Silver Brown

Whisper 494M - Metallic Light Nude Pink

Travertine 497M - Metallic Soft Amber

Filigree 502SF - Sparkling Foiled Medium Neutral Brown

Sheen 504GW - Glossy Wet Effect Warm Champagne

Mia 507SW - Sparkling Wet Effect Icy Pink

я шукала саме ці однушки, все одно вийшло б дешевше ніж ціла палетка, більшістю відтінків якої я не користуватимусь, але в продажі знайшла лише два(