Маленьке поповнення
Дещо беру вперше, а дещо на повторі
Привіт-привіт!
Ще одна посилочка сьогодні прийшла до мене. Що в ній:
1. Shelly засіб від натертостей. Ну як його не спробувати, коли такі відгуки про нього тут і є дві пари взуття, які дуже хочеться носити, але вони як назло натирають😫Буду тестити!😊
2.Розпарююча маска проти чорних крапок і жирного блиску з цинком. Я її обожнюю і користуюсь регулярно в комбінації зі ультразвуковим скрабером. Мої чорні цятки прибирає. Влітку без неї ніяк.
3.Крем-мило "Коштовні олії" Dove. Люблю Dove за цей неймовірний аромат і за зволоження шкіри разом із делікатним очищенням.
4.Зміцнювач нігтів Frenchi. Мені подобаються ці лаки. З ними нігті більш-менш в нормальному стані і не розшаровуються. Восени і весною вони мастхев.
5. Нормалізуюче молочко для демакіяжу Dr. Sante Cucumber Balance Control. Користуюсь тільки молочком для демакіяжу вже багато років. Це молочко мене повністю влаштовує і ціною, і якістю. Гарно змиває спф і зволожує шкіру.
6.Органічна гомеопатична зубна паста Bisheffect. Взагалі у мене є дещо від цього бренду: олія для тіла, періодично беру сіль для ванни. А ось таку пасту вперше. Ще не тестила, але ...вона пахне жуйкою!😋Вже біжу тестити!
Плюс отримала декілька неочікуваних пробничків:
-два шампуні від бренду Kesh King . Один трав'яний, інший з цибулею. Про бренд вперше чую. Ну цибулевий буду спочатку нюхати))🙄а потім, якщо що, спробую.🤣
-пробник санскріна Garnier Vitamin C Daily UV. Ну подивимось!
Дякую за увагу!😍
Коментарі (0)