𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Черговий Wonder bundle

Черговий Wonder bundle

Вчора передивлялася, чи не з'явилося у Wonder bundle щось новенького і побачила, що добавили нові аромати, які мене дуже зацікавили і я не втрималася. Тож моя колекція із 20-ти пробників (попередніх замовлень Wonder bundle) поповнилася ще 5-ма семплами.

Посилку отримала сьогодні і мені не терпілося якомога скоріше послухати аромати.

Yves Saint Laurent Black Opium. Флагман, який я обожнюю. Саме у цій версії більш яскраво відчуваю каву. Поки що найбільше із блек опіумів подобається саме класика і Illicit green.

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red. Фланкер з вишневим акцентом, цікава версія, буду ще тестити, бо сьогодні усе намішала до купи і поки складно оцінити кожен окремо.
По першому враженню наче нічого.

Lancome Idole Nectar. Не думала, що мені так сподобається цей парфум, але я прям закохалася. Загалом - це трояндовий аромат, він наче святковий; приправлений карамеллю і ваніллю. Попкорн поки що не почула, але і не дивно. Точно не сьогодні.
Зазначу, що у верхніх нотах три види троянди, самих найгарніших і найдорожчих у світі. З першого розпилення тебе наче переносить у квітковий магазин, де завжди найбільше всього пахне трояндами, і, як прийнято, у таких місцях завжди прохолодно. Якщо ви обожнюєте цю королеву квітів, то Idole Nectar обов'язково сподобається. Він насичений, стійкий, не засолодкий, жіночний і вишуканий. Троянду не всі полюбляють у парфумах, але тут вони чарівні. Дехто у цьому ароматі відчуває персики, наче фруктовий салат з сиропом, але я їх не чую. І варення із троянд також, щоб вони були зацукровані. Ні. Тут домінують свіжі і прекрасні троянди, огорнуті карамельно-ванільною вуаллю.

Prada Paradoxe буду ще слухати, приємний і цікавий аромат. Не галасливий, як наступний, але уступає по стійкості.

Prada Paradoxe Intense. Як на мене, то має мало спільного з флагманом. На відміну від першого - Intense дуже гучний.
Коли відкривала посилку, то одразу почула, що від пробників доноситься аромат, що буває вкрай рідко. Так сталося, що саме Prada Paradoxe Intense якось просочився на упаковку, в якій знаходиться. Це я вже потім побачила по об'єму у флаконі і по плямі на боковій стороні.
І перші ноти, які я почула - це йодно-бинтові. Я їх ніяк не очікувала в жодному варіанті, але знаєте, в загальній композиції вони звучать цікаво і не відштовхують. Аромат інтенсивний, дуже стійкий. Є в ньому щось одночасно і манке і спокусливе. Прихильники баккари неодмінно оцінять. В цілому, мені сподобався.

В цей же день я одразу слухала усі аромати, не втрималася )) Так от, Prada Paradoxe Intense своїм звучанням перебив майже всі і на його фоні інші здавались дуже тихими і спокійними, окрім Lancome, який теж намагався виділятися.

Wonder bundle - це чудова можливість познайомитися з новими ароматами і обрати для себе найкраще.

Нижче посилання на сторінку Makeup Wonder bundle

https://makeup.com.ua/ua/news/72079/