Iryna Inred

Перше осіннє замовлення на Makeup

Нарешті знову розпаковую посилочку з MAKEUP! Майже два місяці провела без масштабного б'юті-шопінгу, а на початку вересня ось відірвалась))

Мені зовсім не потрібні якісь кешбек-програми, щоб обирати переважно українські бренди. Це само собою відбувається. Приміром, мама почала ностальгувати за лавандовою водою в її молодості, якою можна було просто освіжити шкіру обличчя в суху спекотну погоду — я згадала, що в MAKEUP Club бачила дописи про таку. Виробник — Mayur — український. Разом з лавандовою для мами замовила трояндову воду для себе, плюс ще гель для умивання у цього бренду побачила цікавий і гель для укладання брів. Поки спробувала тільки обидві водички — у кожної справді натуральний запах лаванди і троянди відповідно. Зараз напшикала трояндовою волосся — сиджу, пишу, насолоджуюся ароматом.

Вже не рахую, вкотре замовляю гель для обличчя Біокон I Love Aloe. Детальніше про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/26582/

Креми для рук Біокон також періодично беру і для себе, і для мами. Хотіла ще цього разу купити умивалку з алое, вже і в кошик додала, а поки дозбирала замовлення — все, вже зник. Дорогий Біокон, виробляй, будь ласка, більшу кількість продукції, особливо з алое! Вже не вперше з-під носа втікають ваші засоби з мого кошика.

Колись купила український кокосовий шампунь Dr. Sante в супермаркеті і просто закохалася в нього. Але потім тривалий час ніде такого не бачила. Цього місяця нарешті зустріла знову, ледве впізнала в новому дизайні, купила в супермаркеті, а на Makeup знайшла до нього кондиціонер. І ще крем для рук кокосовий помітила — теж взяла.

Моя чергова велика упаковка вологих серветок Superfresh. Часто використовую для дрібного прибирання в квартирі — щось розлилося — терміново підтерти. І для рук, і взуття тернути, свіжу пляму на одязі — спектр застосування дуже широкий. А от самі серветки дуже вузенькі, тому однією рідко обходжуся.

Нові для мене вологі серветки Daily Fresh Antibacterial Wet Wipes, які купила суто через акційну ціну, виявилися досить широкими і з ненав'язливим запахом. В упаковці 15 шт — зручний формат для жіночої сумочки.

Щоразу, коли не запасуся вчасно шведсько-словацькими прокладками Libresse — потім шкодую, які б інші не купила. І основні, і щоденки для мене вже багато років поспіль Лібрески поза конкуренцією.

Цього разу обрала велику упаковку Libresse Ultra Thin Super Soft і Libresse Dailies Style So Slim Deo.

Поступово все нове для мене перепробую і писатиму відгуки.

Всім приємного б'юті-шопінгу цієї осені ;)