Spodobaieva Maryna

Перша осіння розпаковка

Перша осіння розпаковка
Перша осіння розпаковка

Для мене вересень завжди місяць перезавантажень, змін вектора і усвідомлення того, що літо закінчилось. Останній місяць видався не з легких, тож дуже важливо було получити серотонін. Це мій самий перевірений спосіб, настрій і натхнення гарантовані навіть не на один день.

Тут в основному більше все необхідне чи те, що скоро має закінчитися. Але й також є презент, яким я відмітила символічну дату. Тож поїхали:

1. Глибоко очищувальна ензимна пудра від Medi Peel. Дуже сподобався її склад, не знаю чому не звернула увагу на неї. Бо спочатку в кошику була Tocobo Cica Calming Powder Wash.

2. Заспокійливий крем для повік із центелою без ефірних олій Purito Seoul, звісно ще в планах пробник від AHAVA, але думаю його на тиждень можливо навіть менше вистачить.

3. Два аптечних шампуні:

• Шампунь з біотином від випадання волосся Волвіт, дуже багатий склад, надіюсь працюючий;
  • Шампунь B.fresh ультра живильний шампунь для сухого та пошкодженого термічним впливом волосся (раніше бачила його на американському сайті, думаю це знак).

4. Антиперспірант кульковий "Яскравий букет. 72 години" Rexona, це вже другий, була гарна знижка тож взяла на запас.

5. Numbuzin No.1 пробники заспокійливого догляду, дуже хотілося познайомитися з брендом, плюс хочеться знайти легшу заміну улюбленого Cicaplast Baume B5+.

6. Mary&May Vegan Wash Off Mask Mini Gift Set, як я довго дивилася на їх маски, нарешті з’явився привід їх спробувати завдяки даті. Радості немає меж.

7. І саме цікаве на кінець мінеральний сонцезахисний крем Axis-Y Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+ PA++++(оновлена версія), ось з ким планую зрадити Beauty of Joseon, якого залишилось на тиждень.

Ось така розпаковка вийшла сьогодні.

Всім мирного дня і більше сонечка🌞

Перша осіння розпаковка
Перша осіння розпаковка
Перша осіння розпаковка
Перша осіння розпаковка
Перша осіння розпаковка
Перша осіння розпаковка
Перша осіння розпаковка