Гель для душу від Korres
Korres Renewing Shower Gel Forest Cedar
Я люблю це бренд. Дуже давно знайома з ним! І завжди полювала за гелями, бо вони надзвичайно парфумовані. Абсолютно за різними ароматами. Але їх там так багато, що ще маю незакритий гештальт... Я вже поглядаю на бузок, та на чебрець.... Дуже нестандартні! Обожнюю таке!
Від гелів Korres - шкіра зволожена, гарно очищена та аромат вражає натуральністю та насиченістю!
А ще, він дуже густенький, відповідно економний! Така пахуча насичена суміш доглядова.
В мене аромат кедрового лісу!
Аромат унісекс! Аромат, що і бадьорить, і надихає і розслабляє одночасно. Саме так на мене діють усі хвойні аромати.
Гель для душу Кедр на основі тонізуючого екстракту шавлії, екстракту алое та протеїнів пшениці м'яко очищує та допомагає підтримувати природний рівень вологості шкіри, забезпечуючи відчуття комфорту щодня.
Він справжній унісекс-аромат. Благородний, такий, що надає вишуканості, як чоловічій так і жіночій шкірі.
Та й сама шкіра після душу - зволожена, оксамитова на дотик... і ароматна!
Ніжне піноутворення, максимально натуральний засіб.
Я обожнюю Наносити трошки гелю одразу на ручки і ніжно розносити гель по тілу з натуральним піноутворенням.
Звісно, з використанням губки - пінки значно більше. То вже на любителя :)
Для мене саме цей гель - став острівком спокою та бадьорості одночасно. Хто полюбляє унікальність, вам за Korres, хто цінує якісний імпортний догляд - вам за Korres.
Сама ж баночка - теж прикраса ванни. Їх лаконічні дизайни - фантастичні!
Коментарі (0)