DARIIAKOVACH

NIVEA Illuminating VS Regenerating Micellar Water

Привіт, красунечки 🕊️ Я та сама людина, що ніколи не користувалась засобами Nivea. Саме час це виправляти, адже тут 2 надзвичайно цікаві міцелярки

Я надаю перевагу саме міцелярній воді, гідрофільні олії-не для мене.

То яка сподобалась мені більше?

Відновлююча міцелярна вода від NIVEA:

• містить 5% сироватки з пантенолом і скваланом, а також комплекс амінокислот
  • видаляє до 100% макіяжу та забруднень
  • готує шкіру до нічного відновлення
  • м’яко очищає без тертя
  • не містить ароматизаторів.

формула міцелярної води на 98% є біорозкладною та не містить мікропластику (за визначенням ЮНЕП), паковання на 97% складається з переробленого матеріалу (за виключенням етикетки, вкладки та кришки)

чудово підійде для демакіяжу втомленої та чутливої шкіри.

СКЛАД:

Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Panthenol, Squalane, Arginine HCL, Coco?Caprylate/Caprate, Isopropyl Palmitate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Pantolactone, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Decyl Alcohol, CI 61565, CI 60725

Упакування у міцелярок однакове, відрізняється колір пляшки і рідини. Сама водичка містить легкий шимер

Аромат відсутній, я його не відчуваю у обох

Як працює відновлююча міцелярна вода?

Показую як вона змиває різні продукти. Спочатку проводжу 1 раз, і абсолютно все змити не вдається але дуже гарний результат, а потім вже вдруге і косметика зникає. Хочу зазначити, що я не докладаю зусиль (єдине, що тінтуюча туш трохи стійка і на її місці видно, що я трохи натисла, шкіра почервоніла злегка)

Відчуття на шкірі дуже приємні, вона не пече очі, відчувається легке зволоження.

Шкіра реагує дуже гарно і жодних негативних моментів нема

Освітлююча міцелярна вода від NIVEA:

• ефективно видаляє макіяж і забруднення
  • містить 5% сироватки з вітамінами С і Е та комплекс амінокислот
  • надає сяяння, наповнює енергією та зволожує шкіру
  • дбайливо очищає без тертя
  • не містить ароматизаторів.

Формула на 98% є біорозкладною та не містить мікропластику (за визначенням ЮНЕП), пляшка на 97% складається з переробленого матеріалу (за виключенням етикетки, вкладки та кришки).

Вона підходить для чутливої та тьмяної шкіри та не містить ароматизаторів, що можуть спричиняти подразнення.

СКЛАД:

Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate,  Arginine HCL, Citrus Sinensis Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Isopropyl Palmitate,  Caprylyl/Capryl Glucoside, Tocopherol, Zea Mays Oil, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Decyl Alcohol, CI 40800

Відрізняється виключно кольором візуально, а от дією трохи інакше.

Вона не змиває косметику так легко, з нею мені було трохи важче, але і продукти я використовувала інші.

Вона працює як вітамін С, шкіра після неї сяє, навіть враження, що я стаю світлішою на деякий час

Прицип такий самий, два рази проводила ватним диском

Очищує гарно, але стійкі продукти все ж треба ще і ще змити.

То яка мені сподобалась більше? Для себе я обрала відновлюючу "втомлена і чутлива шкіра"-це про мене)

Втоми у мене зараз дуже багато, а шкіру я ношу з собою, то ж мій вибір пав на неї.

А от висвітлюючу я дала мамі, адже як на мене, для неї такий вид міцелярноі води буде кращим. У неї є пігментні плямки, а також вітамін С і Е, гарно подбає про її шкіру.

Обирати лиш вам, але, що головне-це те, що вони обидві підходять чутливій шкірі і не подразнюють її.

Яка сподобалась вам більше?

Обіймаю🤍