Вікторія М🌹

Я маю пахнути саме так! Парфумована вода Avenue Des Parfums Passion Buenos Aires

Я маю пахнути саме так! Парфумована вода Avenue Des Parfums Passion Buenos Aires

По-перше, зверніть свою увагу на це пакування 😍

Мені подобається такий підхід виробника до свого бренду, коли продукт гарно виглядає ще не розпакованим

Той випадок, коли не хочеться викидати коробочку

Я ніколи не була в Buenos Aires, а він мені уже полюбився, якщо він пахне як цей аромат, який нагадує і навіть по своєму перевершує парфуми Kilian

Ось послухайте їх:

Початкова нота: Коньяк

Нота серця: Кориця

Кінцева нота: Ваніль, Праліне, Сандал

Вже по опису я зрозуміла, що вони мені підійдуть, хоч зараз і тепло, а вони мені асоціюються з комфортом і теплом десь в приміщенні, коли за вікном непогода

Та я подружилася з ними і зараз, вважаю незаконно чекати до холодів і не носити на собі цей неймовірний аромат

Особисто мій ніс, тільки но розпакувавши цей парфум, відчув корицю, її я додаю майже у всю випічку ( ну ви зрозуміли😏)

Я тепер пахну як ця випічка, але пʼянко і пристрасно, набагато вишуканіше

З цими парфумами я відчуваю себе елегантною жінкою у вечірній довгій сукні, яка збирається в ресторан випити коктейль на основі віскі 🥃 і залишає після себе шикарний шлейф

Тож, хто фанатіє від Kilian, від шлейфових розкішних ароматів, вам вони потрібні!