Janeke Small Superbrush The Original
Підстава від Makeup😬
В попередньому пості я писала, що у мене зламалася щітка від Janeke. Вона була топ для мене, тому я вирішила замовити ще одну таку, тільки міні версію(подруга казала що в неї шанси зламатись менші).
До підбору кольору я взялась відповідально, так як хочу щоб Все було красиво)
я знайшла дві версії щітки з одинаковими назвами, та обрала ту, яка мені по кольору більше сподобалась, а саме рожеву з білим. Бачила відгук дівчинки що щітка прийшла не того кольору, але повважала це помилкою тому що іншого кольору також є оголошення.
Прикріпляю фото свого замовлення і фото того факту що іншого кольору є така ж за назвою!
перші два фото -моє замовлення, рожева з білим. Третє фото -інше оголошення з кольором який прийшов мені. Звісно це не критично, але не приємно. Я думаю що якщо вже є вибір кольору то варто присилати те що на картинці.
Загалом міні версія щітки мені сподобалась навіть більше ніж повна, тепер я можу помістити її майже у всі сумочки🥰
Сподіваюсь мій відгук допоможе вам правильно обрати колір)
додам, що з мейкапу передзвонили, вибачились за помилку, запропонували компенсацію у розмірі 60 грн і сказали щоб я заново написала пост через те що що мій не інформативний😬 я попросила залишити пост так як в ньому достатньо інформації про товар а також застереження для дівчат, бо це ж клуб в якому ми допомагаємо одна одній і мейкапу ставати кращим. Як бачите-пост відновили за що я вдячна і сподіваюсь що цього разу помилка на сайті буде виправлена😉
Коментарі (0)