Diana

#beautyplan2024

#beautyplan2024
  1. Режим сну. Це на першому місці, так як з цим проблеми, які тягнуть за собою багато наступних😅 я засинаю о 03:00-04:00, сплю до 11:00-13:00🤯 хочу магію ранку і все таке) хоча б о 09:00 навчитись просинатись😑
  2. Впровадити щоденний режим догляду за шкірою (створити ранковий та вечірній режими догляду за шкірою, включаючи очищення, зволоження та захист від сонця🌝
  3. Експерименти з макіяжем💄 (спробувати нові макіяжні техніки та кольори для оновлення свого зовнішнього вигляду, тому що я взагалі не вмію фарбуватись😭).
  4. Зміна зачіски 💇🏻‍♀️( давно хочу щось поміняти, але постійно повертаюсь до першочергового варіанту).
  5. Розробка здорового режиму харчування (включити у раціон багато фруктів🍎, овочів, та продуктів, що сприяють здоров'ю шкіри, пити не більше аніж 2, в ідеалі 1 каву☕️на день.
  6. Відвідування косметолога. Хочу вивести шрам який мене дратує..😨
  7. Тренування сідниць та м'язів обличчя.💪🏼 Зал це для мене дуже тимчасове явище, але я дуже хочу зробити його постійним)
  8. Посилення догляду за волоссям(включити маски, олії та вітаміни для зміцнення та відновлення волосся. Можливо вітаміни для росту).
  9. Експерименти з новими продуктами(Випробовувати нові продукти краси та догляду за шкірою для виявлення тих, які найкраще підходять мені).
  10. Участь у б'юті-івентах та виставках( Відвідувати б'юті-івенти та виставки для отримання нових інсайтів, знайомство з новинками та обміну досвідом)
  11. Хочу навчитись не лінуватись робити укладки та легкі щоденні макіяжі, щоб щодня бути на вищому рівні😻
  12. Подорожі🌇 це те, що надихає мене рухатись вперед, дає багато емоцій та надихає🥰

Побажайте удачі, це буде важко, але досяжно)🤗