Beautiful land💞

Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом

Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом

У мене дуже чутливі очі, до того ж я ношу контактні лінзи, і підібрати відповідні засоби для догляду завжди було складним завданням. Багато продуктів викликають подразнення або сльозотечу, змушуючи мене бути обережною у виборі косметичних засобів. Побачивши новинку від NIVEA, захотілося спробувати її на своїх чутливих оченятах, адже я чула багато позитивних відгуків про цей бренд💙.

💙Паковання виготовлено з прозорого пластику, що дозволяє бачити вміст продукту. Форма пляшки циліндрична, з плавними вигинами, що зручно лежить в руці.

💙Дизайн виконаний у синьо-прозорих тонах, що асоціюються з чистотою і свіжістю. Верхня частина пляшки закрита кришкою з герметичним ковпачком, який забезпечує надійне закриття.

💙Дозатор: має класичну конструкцію з герметичним клапаном, який забезпечує точне дозування рідини. Верхня частина дозатора виконана з прозорого пластику, що дозволяє бачити механізм всередині. Центральний отвір має невеликий діаметр, що сприяє контролюваному витіканню засобу, запобігаючи його надмірному витраченню.

💙Об'єм: 400 мл.

💙Країна виробник: Німеччина.

💙Консистенція: як рідка водичка прозорого кольору, має невеличкі домішки міцел.

💙Аромат: мені здався ледь-ледь помітним.

💙Склад

Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Panthenol, Squalane, Arginine HCL, CocoCaprylate/Caprate, Isopropyl Palmitate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Pantolactone, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Decyl Alcohol, CI 61565, CI 60725

💙Дія:

Чудово очищає та легко видаляє навіть водостійкий макіяж та забруднення, покращує стан шкіри, повертає їй вологу та відновлює.

💙Моє враження:

Маю чутливу шкіру очей і ношу контактні лінзи, тому мало які міцелярні води мені підходять. Але не можу сказати це про цю міцелярну воду, вона ніжно очищає очі від макіяжу, не створює неприємних відчуттів. Також знімала макіяж з контактними лінзами, і не було неприємних відчуттів, таких як печіння та подразнення.
Стійкі помади вона також чудово видаляє без зусиль. Процес стає дуже приємним, без зайвого тертя та роздратування.

Крім того, продукт дуже економічний: невеликої кількості вистачає для повного очищення обличчя. Після тривалого використання помітила, що шкіра стала м’якшою і виглядає більш зволоженою.

Отже, рекомендую цю міцелярну воду всім, хто має чутливу шкіру або носить контактні лінзи, а також тим, хто шукає ефективний засіб для зняття водостійкого макіяжу.

Дякую що читаєте💙