Незамінний догляду за ніжками у спекотні дні, та після важкого дня
знахідка, яка має бути в кожного
Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти від бренду Shally -це новинка , яка мене просто вразила своєю ефективністю .
🌊Гель має зручний формат .
🌊Пластикова, прозора пляшечка, крізь яку видніється гель дуже красивого аквамаринового відтінку.
🌊Дозатор-помпа, білого кольору, зроблена якісно , працює справно, за потреби блокується.
🌊Об'єм 200 мл
🌊Вартість : всього 250 грн (і він вартує кожної гривні).
🌊На етикетці є вся необхідна інформація для споживача.
Текстура, аромат , процес використання, компоненти
🌊Текстура гелева, легка, при нанесені має прозоро - голубий відтінок з маленькими бульбашками .
🌊Аромат мятний, досить насичений , свіжий.
🌊Процес використання :
Гель дуже легко розпроділяється, приємний на дотик, ковзає по шкірі і моментально починає поглинатись .
Після нанесення відчувається легка прохолода (яка тримається декілька годин), що супроводжується приємний ароматом навколо .
Шкіра швидко поглинає засіб , він не залишає липкості, жирності, чи дискомфорту.
Дуже економний у використанні. Потрібно лише один натиск дозатору і цієї кількості вистачає на одну ніжку.
🌊Активні компоненти: сечовина, ментол, олія м'яти, камфора, екстракт кінського каштана, кофеїн.
Мій досвід користування
Я використовую даний гель в кінці дня, коли відчуваю в ніжках втому, або набряки , що часто буває в спеку.
Але найбліше я відчула потребу в даному гелю після одного івенту, що відвідала нещодавно в Києві .
Цілий день на ногах , спека, приїхавши додому ввечері я просто не відчувала ніг , лише сильна втома та важкість .
Гель став для мене справжнім спасінням , після нанесення, засіб чудово охолоджує, тонізує і при цьому розслабляє, зникає дискомфорт і відчуття тяжкості.
Шкіра стає зволожена , та пом'якшена.
Це просто sos засіб в таких ситуаціях .
Я вперше користуюсь таким продуктом , мені сподобалось в ньому абсолютно все , почитаючи від дизайну - закінчуючи ефектом.
Щиро рекомендую !
Коментарі (0)