Парфумований дезодорант від Barbers
Огляд двох ароматів дезодорантів
Абсолютно унікальні чоловічі дезодоранти! Незвичайні аромати та надійний захист — обирай свій, бо пахнуть як справжні парфуми!
Дизайн упаковки стильний і стане чудовим доповненням до подарунка. Кожен аромат кардинально різний, тому знайдеш щось на свій смак!
Ці дезодоранти забезпечують тривалий ефект і ефективно захищають від запаху поту.
Musk&Vetiver — цікавий аромат на мою думку: свіжість моря і відчуття прохолоди. Дуже освіжає, підходить для чоловіків, проте я бачу в ньому якраз унісекс, комфортний для шкіри.
Стік яскравого синього кольору, що додає впевненості в його дії та асоціюється з чистотою.
Ідеально тримає форму
Розкішне та ділове оформлення дезодорантів у витриманому чорному кольорі додає поважності засобу.
Навіть в цю шалену спеку він не розтікається, не плавиться, та економно наноситься на шкіру.
Аромат синенького дійсно свіжий, морський та освіжаючий! Напевно саме ним і я б могла користуватися) Бо аромат шалено сподобався. Але чоловіку ця ідея не сподобалась )
Інший - більш глибокий та нагадує осінні вечори
Barbers Tobacco & Patchouli Perfumed Deodorant - однозначно чисто чоловічий джетельменський аромат. Завдяки солодкавості табаку, звісно можна віднести до унісексу, проте я такі аромати люблю на чоловіках ;) Щось таке Том Форд - вське я там відчуваю... Цікавий дуже.
Деревинний, табачний, інтелігентний, теплий. Це більше про парфуми, але зауважу, функцію він виконує абсолютно на 100% Просто на додачу ще й така вишукана парфумерна композиція.
Стік глибоко коричневого кольору, такого темного янтарю з деревом. Ті самі властивості.
Не сушить шкіру, блокує потовиділення та надає надзвичайно крутого аромату!
Формула засобу: без алюмінію, без парабенів, без спирту!
Тому вибір за вами! свіжи й морський чи деревинно табачний :)
А захист від поту та неприємного запаху Barbers гарантує!
Коментарі (0)