ViKhur

Замовлення вересня

Замовлення вересня

З всього замовлення мені потрібен був лише віск для депіляції. Все інше це вже реклама, маркетинг, знижки.

1. Воскову депіляцію роблю сама вдома. Маю воскоплав. Ефекту вистачає на 2-3 тижні. Роблю депіляцію лише верхньої частини ноги, (незнаю як правильно назвати її), гомілку голю ( чекати поки відросте я не готова).
  2. Кольоровий коректор від Wet&Wild взяла щоб замасковувати свою пігментацію, яка після моря потемніла. Звичайний консилер мені не маскує. Ніколи такими не користувалася. Пізніше напишу шо і як.
  3. На гідрофільну олію від Iunik зараз акція. Не втрималась і взяла на пробу. Користуюся міцеляркою зазвичай. Бюджетно, ефективно як на мене. Гідрофільним бальзамом користувалася, а от олією ще ні.
  4. Спф теж зараз на знижці. Purito 15 мл за 100 грн. гріх не спробувати. Beauty of Joseon вже хочу спробувати нарешті.
  5. Косметичка від Make up в подарунок. НАРЕШТі я дочекався. Подарунок на вибір був, багато всякого було. Я вже одну маю в якості подарунку. Їх багато не буває. Тому вибрала іншу троши.