Коваль Анна

Чудовий бюджетний догляд для пошкодженого волосся

Чудовий бюджетний догляд для пошкодженого волосся

У мене хвилясте, неслухняне, часто тьмяне, пошкоджене утюжками волосся. Дорогі маски, салонні догляди давали короткочасний ефект, більше помітний мені у порівнянні з попереднім станом, але ефекту доглянутості не було. Чесно скажу, що витрачати гроші на дорогий шампунь я просто не бачу сенсу, оскільки його завдання - просто змити жир і бруд. Однак і псувати ще більше волосся масмаркетом не хотілося, як мінімум з точки зору ефекту плацебо, тільки навпаки. При цьому враховуючи бюджетність продуктів, я і не чекала вау-ефекту, просто аби волосся виглядало краще, ніж раніше. І з цим шампунем та бальзамом у мене все склалося. Я ризикнула та купила одразу по літру засобів, оскільки по співвідношенню ціни це набагато раціональніше, такого об’єму вистачить як мінімум на півроку, а то й рік. Я успішно забула про тьмяне волосся, тепер мене завжди супроводжує блиск. Волосся виглядає більш доглянутим, приємне на дотик. Продукти мають приємний, ненав’язливий солодкий аромат кави🤤 Зараз компанія зробила ребрендінг і переробила запах та зовнішній вигляд, перше оцінити не можу, а от флакони точно стали краще. За свою ціну (особливо якщо брати літр) - точно одне з найкращого, що ви можете знайти для волосся, якому потрібно зволоження. Можливо, чуда і не зробить, але помітно краще точно буде!