Mandarinka

Як відновити нігті після опіку від гель-лаку. Укріплюючий бальзам для нігтів Shelly

Як відновити нігті після опіку від гель-лаку. Укріплюючий бальзам для нігтів Shelly
Як відновити нігті після опіку від гель-лаку. Укріплюючий бальзам для нігтів Shelly

Вітаю! Я роблю гель-лак вже декілька років, і звісно я розуміла, що нігті у мене ослабли, але все ніяк не могла приділити час на украплення. Після зняття чергового гель-лаку побачила страшний опік під мізинцем, і зрозуміла гель-лак мені не світить довго. При цьому, коли я не фарбую нігті, вони дуже слояться, кожен контакт з поверхнями - це мікротріщинки...

Тому я почала терміново шукати засоби, якими би змогла укріпити нігтьову пластину. Я зупинилась одразу на двох засобах:

  • Укріплюючий бальзам для нігтів з бісабололом та евкаліптом Shelly - який вирішила наносити перед сном.
  • Зміцнювальна сироватка для нігтів з олією жожоба та вітамінами А, Е Shelly - яку наносила зранку.

Бальзам прийшов у коробочці з усієї необхідної інформацією про нього. Має форму туби - зараз дуже багато бальзамів для губ виконані в аналогічному стилі, коли необхідно просто видавити трошки засобу.

Це зручний формат, якщо ви хочете наносити його наприклад перед роботою. Можна покласти на робочій стіл і нанести бальзам на нігті.

  • Бальзам має густувату консистенцію, яка потім тане - тому треба наносити ну дуже трошки. Як тільки ви пальчиками починаєте масажувати - засобу одразу дуже багато.
  • Він має приємний запах еваліпта (оскільки він є в складі), тому якщо є мікротріщинки - буде пощипувати. Окрім тоговідчувається невеличкий холодок на шкірі.

Як я вже говорила, я отримала опік від лампи скоріш за все, але і без того мої нігті завжди були ламкими і дуже слоїлись. В магічну пігулку я не вірила, але дуже хотілось зміцнити нігті, раз я не могла штучно робити це гель-лаком.

  1. Перше, що я зробила, зняла повністю гель-лак, оскільки наносити бальзам на залишки лаку не мало сенсу. Мені пропонували покрити всі нігті, окрім мизинця, але вже якщо укріплювати то всі.
  2. Підпиляла коротко нігті - чим вони довші, тим більше шансів отримати відслойки і механічні ушкодження.
  3. Почала регулярно використувати укріплюючий бальзам для нігтів ввечері, а зранку зміцнювальну сироватку. Поставила ці засоби один на тумбочку біля кроваті, інший біля ноутбука. І як тільки сідала, одразу згадувала, що треба нанести засіб.
  4. Планувала робити ще зміцнювальні ванночки з соллю, але більше ніж на 1 раз мене не вистачило.

Звісно бажано бути обережними - в обох випадках це олійки і в склад входять масла, тому щоб не отримати плями на одязі, наносьте засобу трошки і певний час почекайте коли засіб хоч трошки впитається. Якщо чесно у мене плям на одязі не було жодного разу.

🌿 На першому фото видно головну проблему - опік. Тут треба було тільки почекати поки повністю відросте ніготь, і тут перший ефект - мені доводилось значно підпилювати нігті щотижня, бо швидкість росту нігтів пришвидшилась, я це помітила, бо бачила швидкість росту коли необхідно було поновлювати гель-лак.

На першому фото після - це після 2х місяців використання засобів для укріплення нігтів. Місце опіку відросло. На безименному пальці видно що ніготь трошки почав відходити, але ситуація вирівнялась і виправилась.

🌿 На другому фото видно інші регулярні проблеми - відслойки, тріщинки. Вже через місяць такі проблеми пішли. Зараз я просто не можу виділити час, щоб зробити собі гель лак, але при цьому нігті у мене доглянуті і здорові.

Вони не слояться, навіть якщо я десь стукнусь, то вони витримують і для мене це нереальний скачок від того що було до цього. Я мабуть ніколи не мала такий міцних нігтів, я змогла не просто відновити їх від гель-лаку, але і укріпити так, якими вони ніколи не були.

Тому я максимально раджу ці засоби в комбінації, якщо ви боїтесь зробити перерву в нанесенні гель-лаку, або отримали пошкодження, або просто страждаєте від ламкості нігтів.