Інна ✨

Lovit Metallic Glitter Gel 01

Lovit Metallic Glitter Gel 01

Цей глітер абсолютно спонтанна покупка з магазину *А. Я захопила його перед касою, коли забігла за свічками на мій день народження. Ціна дуже бюджетна - 53 грн., тому я вирішила спробувати, але ніяких великих очікувать в мене не було.

Мене зацікавив колір, бо я давно хотіла якійсь глітер з напівпрозорими часточками, щоб наносити на обличчя, але щоб при певному кути вони не створювали ефект, наче в мене якісь висипання на шкірі. Часто саме такий ефект дає золотавий, сріблястий чі любий кольоровий глітер, коли на нього не попадає світло. Особливо це буває помітно на фото - наче на вилицях не блискітки, а сліди від акне.

Глітер у пластиковому пакуванні, всередени 18 г продукту. Розумний об'єм, щоб погратись чі використати для фотосесії і решта не засохла. Я ще бачіла у продажі відтінок 02 - він був з рожевими часточками.

Lovit Metallic Glitter Gel 01

Глітер зручно дозується з пакування, не тече, виходить легко та тримає форму, поки його не почати розподіляти по шкірі . Не має ніякого аромату.

Красиво переливаються золотавим-помаранчевим-білим-сріблястим-зеленим-рожевим, але за рахунок того, що вони напівпрозорі (як слюда), немає того самого негарного ефекту висипань на шкірі. Глітер не колеться, дуже приємно та комфортно наноситься, не лягае плямами.

Після нанесення глітер трошки волого відчувається, потім застигає і я його взагалі не відчуваю. Шкіру не стягує, нічого не западає та не збирається у зморшки. На мені гарно протримався на вилицях все свято. Змила я його своїми звичними засобами для демакіяжу та водою, але краще та безпечніже такі продукти видаляти зі шкіри скотчем.

Тільки подивіться, як він яскраво горить! Які гарнющи переливи! Це просто супер покупка!