Ya Yana

Like a diamond

Like a diamond
Like a diamond

Щоб зрозуміти, на скільки довго я відкладала цей огляд, достатньо поглянути на паковання LAMEL Make Up Insta Glitter Bomb for Face & Body. Воно в мене застаріле і бренд вже випустив нове, проте відтінки не змінилися, як я бачу. І це той самий 401 відтінок, що і в нових тюбиках.

Зізнаюся, це мій улюбленець саме для макіяжу. Тому, що стійкість цього глітер-гелю вражає. Навіть, коли гелева основа частково вбирається, частково стирається, блискітки все одно вперто сидять на шкірі.

Звідси випливає один єдиний мінус гелю. Змивати макіяж ви будете досить довго.

⬇️карусель зі свотчами⬇️

*а в самому низу є відео, як це все мерехтить

Like a diamond
Like a diamond

Ще дуже подобається, що блискітки тут різного розміру: є малі, а є супермалі. Таким чином створюється ефект якогось магічного пилу на обличчі.

По кольорах можна розрізнити золотисті блискітки, дуахромні фіолетово-жовті та срібні голографічні, які, залежно від світла, виграють усіма кольорами веселки.

Люблю використовувати його, як акцентик у макіяжі очей.

Цей бренд я знайшла через ТікТок декілька років тому. Від відео з цими блискітками просто неможливо було відірвати очей. А ще, власниця бренду дуже харизматична і мені просто подобається її слухати.

Від різномаїття відтінків в каталозі розбігаються очі. Та все ж, я обрала "Мохіто" та "Фіолетовий срібний пластівці". Вони для мене мають дуже різний вайб, тому розкажу окремо.

Мохіто - це така girly girl. Коли хочеться трохи сяяти, але не переборщити. Він переливається з рожевого в салатовий дуже ніжно. І виглядає, немов шкіра русалки (на другому фото в каруселі це особливо видно)! В дитинстві улюбленим мультиком був Аріель, а серіалом - Н2О, тому це було потрапляння в саме серденько. Якщо їхати на море, то точно з цим глітер-гелем.

Сам глітер тут теж різних розмірів, але є достатньо великі шматочки, тому я люблю наносити його на тіло та щічки. Для макіяжу очей мені він не дуже комфортний.

Фіолетові пластівці нагадують бите скло. Вони дрібніші, тому я хотіла задіяти їх в макіяжі очей. Але, якщо чесно, використовую я його вкрай рідко.

Річ у тім, що сам гель протягом дня з прозорого перетворюється на синюватий. Чи то йому підложка моя не подобається, чи щось ще, але цей є найнестійкішим з усіх та трохи фарбує шкіру. Тому, з ним я не експерементую і частіше використовую лише для фото.

Я впевнена, що цей акцент поза трендами. Для мене він про настрій, краплинку свята в буденності та дрібку дитячої безтурботності.

Shine bright, красуні 🥰