Олена Романюк

Рідке мило Piel Cosmetics

Рідке мило Piel Cosmetics

Я люблю якісні засоби для гігієни рук, якими користуватиметься уся родина, включно з дитиною. На перехідний період між сезонами та через несприятливі кліматичні умови можна зіштовхнутися з підвищеною сухістю рук і важливу роль відіграють засоби, якими ми користуємося у ванній кімнаті протягом усього дня.

Рідке мило Piel Cosmetics Soft Protection Extra пройшло випробування загостренням алергії та сухою спекотною погодою 💚

Формат пакування рідкого мила Piel Cosmetics - класичний флакон з помпою-дозатором. Виглядає гарно та універсально до будь-якого дизайну ванної кімнати.

Об'єм - 500 мл, трішки більше за звичні засоби з масмаркету

Окремо хочу відмітити дозатор флакону, дуже часто буває, що не зручно відкрити чи забагато отримуєш засобу.

У цього бренду дозатор дуже надійний, зручно відкрити за першим використанням, не крутиться і не проливається. Силою натиску легко контролюється потрібна кількість мила.

Консистенція - доволі густий, прозорий гель з ледь трав'янистим відтінком, приємної зволожувальної текстури, яка відчувається одразу ж при контакті з милом

Аромат - ледь відчутний, нагадує Green Tea, як і гель для душу та зволожувальне молочко бренду

Піноутворення - достатнє, пінка швидко утворюється та легко змивається, залишаючи м'якість та відчуття чистоти

Витрата - стандартна, можливо, трохи економніше, завдяки густині засобу

Я вже згадувала, що для мене важливо, щоб такі засоби, як рідке мило були оптимальними для усієї родини, з врахуванням побажань до аромату та не агресивної дії до шкіри рук.

Рідке мило Piel Cosmetics, завдяки складу, в якому хочеться відмітити м'які ПАР, гіалуронову кислоту та наносрібло для антибактеріальної дії, найоптимальніший варіант для усієї родини 💚

І дуже хочеться, щоб з'явився варіант у дой-паку чи паучі, щоб придбати про запас це рідке мило 💚