Nook Magic Arganoil Absolute One Leave-In
Маска спрей мультиактивна
Жіноче волосся має неймовірну життєву енергію, яку постійно потрібно підтримувати. В мене фарбоване волосся і тому воно досить неслухняне і з часом втрачає блиск. З цим засобом я познайомилася у свого майстра з фарбування. Це італійський бренд Nook.
Magic Arganoil Absolute One Leave-In - це професійний засіб, який підходить для всіх типів волосся та несе за собою результат у вигляді красивих і слухняних пасом. Мультиактивна маска-спрей допомогає реструктурувати волосся. Формула засобу з активними інгредієнтами: Кератин, Біо Арганова олія, олія Макадамії та Олія Ніамплунг. Ця спрей - маска ідеально підходить для щоденного використання.
Пакування: Пластиковий, не прозорий флакон, зі зручною кришечкою, об'ємом 250 мл. Виглядає стильно, містить інформацію на звороті, але виключно іноземною мовою. Зручно тримати в руці. Зручний розпилювач, економний. Флакону вистачає місяців на 6-7.
Аромат: Приємний, легкий, не хімозний, добре відчуваються ноти макадамії. Деякий час тримається на волоссі, але ненав'язливо. Мені подобається.
Консистенція: В самому флаконі рідина схожа на йогуртоподібну маску, білого кольору. Спрей виприскує вже рідку консистенцію.
Перевага спрей-маски Nook Magic ArganOil:
-Розплутує неслухняне волосся
-Пом'якшення без обтяження
-Зменшує сплутаність
-Підсилює та захищає колір
-Відновлює щільність та об'єм тонкого волосся
-Термозахист, УФ-фільтр, захист від атмосферної вологи
-Зменшує та запобігає появі посічених кінчиків
-Зменшує час сушіння
-Розгладжуюча дія
-Залишає волосся красивим і блискучим
Як я використовую спрей - маску: Взбовтати флакон, нанести на чисте та вологе волосся, розподіляю щіткою по всій довжені і сушу феном.
Мої враження
Гол овним критерієм придбання цієї маски було те, щоб розплутати волосся після миття. В мене з цим після фарбування велика і постійна проблема. Хочу відмітити, що цей засіб з цим справляється на 5+. Волосся розчісується легко, без болісно. Додатковий плюс, що волосся сушиться бистріше, гарний термозахист. Волосся слухняне, живе та гарне на дотик, хочеться постійно його торкатися. Сплутаність зменшилась, маска добре закриває лусочки. Це мій вже другий флакон, поки що навіть нічого не хочу змінювати в догляді. Волосся зволожене, блискуче і наповнене корисними речовинами по всій довжині.
Коментарі (0)