Бальзам якому я можу довірят и
Mixtura Hocho Lip Balm
Всім привіт!
Сьогодні буде огляд на один з бальзамів для губ від бренду Mixtura. Для мене цей бренд став справжнім відкриттям, що натуральна косметика може бути стильно оформленою та дійсно працювати))
Бальзам для губ Mixtura Hocho Lip Balm мені подобаєтсья використовувати восени і я вже його дістала з косметички, щоб використовувати)) І треба купити ще один в карман курточки))
Опис від виробника:
"Бальзам для губ з присмаком шоколаду та свіжістю м’яти зроблений вручну із натуральних рослинних олій: каріте, какао, рицинової, мигдалевої та натурального бджолиного воску з місцевого бджільництва."
Склад:
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba (Bee Wax), Ricinus Communis Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Theobroma Cacao, Helianthus Annuus Seed Wax, Mentha Piperita Oil
Активні інгрідієнти:
- Олія каріте - зволожує і пом’якшує шкіру. За рахунок багатого вмісту жирних кислот зберігає вологу та надає еластичності.
- Какао баттер - зменшує сухість та лущення, підвищує пружність та тонус шкіри. Баттер стимулює процеси регеніраціі, загоєння і відновлення структури епідермісу.
- Мигдалева олія - поживна олія, яка прискорює процеси загоєння.
- Олія обліпихова - допомагає відновити сухі, потріскані і обвітрені губи.
- Ефірна олія м’яти: надає свіжості та заспокоює подразнену шкіру.
За рахунок натурального складу текстура бальзаму тверда, але при контакті із теплою шкірою губ - перетворюється на ніжне крем масло.
Бальзам йде у класичній тубі, оформлення етикетки дуже стильне.
Бальзам інтенсивно живить губи, добре запобігає сухості, обвітрюванню.
Бальзам має колір шоколаду, але при нанесенні губи не фарбує.
Мʼята у складі дає ефект охолодження, а аромат шоколаду дуже приємний та затишний у холодні дні осені))
Тому я його рекомендую, а краще брати одразу два)) собі і подрузі))
Коментарі (0)