Nook Magic Arganoil Absolute Oil
Олія для інтенсивного лікування волосся
Тьмяні, пошкоджені, сухі локони - це проблема, яку потрібно вирішувати. Дівчатам, що не мають можливості й часу відвідати фахівця, варто спробувати відновити пасма в домашніх умовах. І в цьому, безсумнівно, допоможе «Олія для інтенсивного лікування волосся» від італійського бренду Nook. Час від часу я повертаюся до цього засобу, особливо в осінній і зимній період, проходжу як невеликий курс. Мені подобається, що олійка є в пробному зразку, для новачків його зручно буде протестувати і зрозуміти чи підходить засоб.
Пакування: гарний пакетик, зручно брати з собою. Об'єм 3 мл. Вистачає на декілька використань.
Консистенція: рідка олійка, прозора, приємна на дотик. Не жирнить та не обтяжує волосся. Формула включає в себе арганову олію, олію макадамії та шовкові протеїни з цінними відновлювальними, антиоксидантними та захисними властивостями.
Аромат: приємний, солоденький, не хімозний, з як имись східними нотками, наче якийсь парфум. Деякий час тримається на волоссі.
Використовую олійку після миття на вологе волосся, спочатку видавлюю с пакетика невелику кількість, розподіляю в ладонях, а потім наношу з середини довжини і до кінчиків.
Дива від одного використання не потрібно чекати, особливо коли є проблеми з волоссям. Я би сказала, що це засіб з накопичувальним ефектом.
Зараз використовую олійку декілька разів на тиждень. Вона додає блиску, живить сухе волосся. Робить волосся слухняним, допомогає в розплутувані, надає більш здоровий вигляд. Бориться з пухнастістью. Волосся м'яке, приємне на дотик. На makeup нажаль досить рідко буває великий об'єм в продажі цього засібу, тому коли з'являються пробні зразки намагаюся придбати хоча б їх.
Коментарі (0)