Швець Карина🤍

ФАВОРИТИ РОКУ 2023

ФАВОРИТИ РОКУ 2023

Сьогодні ділюся з вами своїми перлинками, які найбільше сподобалися в 23 році. Тут активи, базові засоби, догляд за волоссям і просто мої враження та поради щодо використаних засобів.

Bravura Salicylic Acid 2%

Це, мабуть, найкраща банка за весь рік. Вона не бюджетна, але і не вартує космічних грошей. Ще зроблю на неї повноцінний огляд, але засіб чудовий. Для комедональної шкіри просто ВАУ (але в соло, можиливо, буде слабка). Буквально "розчиняє" закриті комедони. Дуже рекомендую.

Це вау, розкіш у флаконі, прекрасний засіб для жирної, вікової шкіри, з забитими порами. В схемі дуже класно працює з комедонами і надає шкірі сяйва.

Повний огляд робила тут - https://club.makeup.com.ua/post/23499/

Двофазний тонер для зволоження шкіри. Не можу сказати, що це ВАУ, але як доповнення доглядової рутини (направленої на зволоження) для будь-якого типу шкіри - цілком так. Не "пустишка", гарний склад.

Cosrx snail mucin

Дуже класний крем легкої консистенції. Я б назвала його навіть крем-гелем. Сухій шкірі може бути недостатньо, але комбі/жирній - прекрасний варіант. Зволожує, заспокоює, не забиває пори і не відчувається на обличчі. Об'єм дуже хороший - 100 мл; на літо це ідеальний засіб. Постійно рука тягеться.

Огляд тут - https://club.makeup.com.ua/post/20414/

Дуже жирненький поживний оклюзійний крем. При стабільному зневодненні, на лікуванні - хороший1 варіант, але він може давати комедони ( судячи з відгуків). Універсальний регенеруючий засіб, не тільки для обличчя.

Огляд - https://club.makeup.com.ua/post/22156/

Я користувалась кремом і тоніком. Це хороші бюджетні засоби, з доволі непоганими складами. Тонік - "водичка" для заспокоєння; крем доволі щільний, може бути важкуватим жирній шкірі або на літо. Добре зволожує і не викликає ніяких негативних реакцій.

Детально писала тут - https://club.makeup.com.ua/post/9881/

Санскрін від українського бренду Hirudo Derm

Я не перестану його хвалити, дуже хороший крем, має нормальний склад як для своєї ціни (на хімічних фільтрах). Текстура в нього наче молочкова, трохи може жирнити, але мені х ним дуже комфортно, люблю сяйво. Я його повторила, що буває рідко.

Детально писала тут - https://club.makeup.com.ua/post/9499/

Це дуже крутий СПФ для спеки. Він має мега-легку текстуру і підходить всім типам шкіри, особливо жирній. В 35 градусів жари лише він мене рятував, рекомендую.

Описувала тут - https://club.makeup.com.ua/post/13792/

Він має щільну текстуру вершкового масла, гарно напитує шкіру. Також є фактор спф 20, чого цілком достатньо для зими.

Єдиний мінус - він пече, якщо потрапляє на слизову (ну ще ціна)))

Огляд тут - https://club.makeup.com.ua/post/25510/

Міцелярна вода Babe

Має дуже хороший склад, який підійде навіть чутливій шкірі. Гарно змиває макіяж, не викликає печіння/роздратування. Шикарна міцелярка.

Огляд - https://club.makeup.com.ua/post/20093/

Прекрасний варіант гідрофільного очищення. Підходить для проблемної шкіри, гарно очищує, не забиває пори; склад без мінеральної олії. Гарний об'єм 200 мл.

Детально розповідала тут - https://club.makeup.com.ua/post/16996/

Я на неї не маю нарікань. В неї хороший склад (якщо вірити виробнику), приємна ціна, аромат. Вона добре очищувала шкіру та і в цілому різниці з корейськими, більш дорожчими засобами я не помітила.

Єдиний мінус для мене - в неї дуже погана банка, яка тече.

Суперський бюджетний очисник для сухої шкіри, дуже делікатне і м'яке очищення. Має приємний аромат, не сушить шкіру. Я її точно ще повторю в майбутньому, це чудовий засіб.

Суперський бюджетний варіант кислотного очищення. Він дуже активний і може сушити, тож його треба використовувати дозовано. Брала його два рази цього року, впевнена, що повторю в майбутньому.

Детально тут - https://club.makeup.com.ua/post/15603/

Писала про нього декілька днів тому, дуже гарний засіб, теж не сушить і добре очищує, в ньому супер все (лише яскравий аромат, але це можна пережити)

Пишу про нього тут - https://club.makeup.com.ua/post/26013/

Дуже приємна маска з рожевою глиною та каламіном, не засихає на обличчі і не сушить шкіру. Ціна дуже засмучує( але вона того варта.

Тут детально - https://club.makeup.com.ua/post/8445/

Тут кисла форма - аскорбінова кислота - і вона швидко псується. Мені вистачило на місяць. Проте має дуже хороші освітлюючі властивості, надає сяйва і взагалі приємна на шкірі була, вона мені прямо сподобалась по дії.

Тут про неї - https://club.makeup.com.ua/post/21588/

Лінійка Elseve Hyaluron Plump

Мені сподобалися всі засоби - і шампунь, і бальзам, і маска. Гарно вимивав волосся шампунь, а бальзам з маскою добре зволожквали і розплутували. Буду повторювати 100%

Огляди:

шампунь - https://club.makeup.com.ua/post/19317/

маска - https://club.makeup.com.ua/post/19416/

бальзам - https://club.makeup.com.ua/post/19363/

Максимально сподобались шампунь і маска з цієї серії. Це проф за доступною ціною. Шампунь доволі м'який, а маска - просто любов, гарно насичує волосся. Аромати у обох засобів приємні , легкі.

Про маску - https://club.makeup.com.ua/post/15180/

І шампунь, і кондиціонер мають натуральні склади. Шампунь на м'яких ПАР, не сушить і гарно промиває, НЕ СПЛУТУЄ. За таку ціну ці засоби просто топ, я обов'язково буду повторювати.

Огляд тут - https://club.makeup.com.ua/post/13415/

Мені вона дуже подобається, приємний солодкий аромат, гарно згладжує волоски, не обтяжує і не дає ефекту "жирного" волосся. Класний засіб, він відрізняється від бюджетних олій масс-маркету.

Хороший незмивний догляд. Вын має термозахисні властивості, скласд на основі силіконів і олій. Трохи "наповнює" волосся, прибирає пухнастість, але також не створює ефект "брудного" волосся (це важливо для мене). Він є в двох баночках - рожевій і зеленій, склад однаковий)

Це перший скраб з багатьох, яким мені прямо приємно користуватись. Він цукровий, тож не дає подразнення і печіння, не дратує шкіру (бо всі сольові мене доводять до сказу). Після нього лишається делікатна зволожуюча плівочка. Чудовий засіб, рекомендую всім (до того ж він має неймовірний свіжо-квітковий аромат)

Огляд - https://club.makeup.com.ua/post/15420/

Ось і всі мої баночки, які сподобалися за рік. Насправді, якщо бути чесною, то цього року було дуже багато вдалих, хороших засобів і мало розчарувань (а це дуже добре, сподіваюсь, в 24 розчарувань буде ще менше). Дякую за увагу, сподіваюсь, вам було цікаво ❤️