saybeautyk

Тонік з гліколевою кислотою - робоча конячка від комедонів

Тонік з гліколевою кислотою - робоча конячка від комедонів

Цей тонік однозначно буде в фаворитах за 2023 рік! Просто знахідка для жирної шкіри, з постакне і комедонами.

Я не використовувала Ріхі, проте судячи зі складу (багато інгредієнтів збігаються) та відгуків - це мабуть дюп😉 і дуже вдалий. Хотіла би спробувати Ріхі, але чомусь впевнена, що немає сенсу переплачувати.

Бутильочок обʼємом 110 мл - як на мене, цього малувато (мені просто не зручно, що треба частіше купувати), проте на знижках ціна дуже приємна (зараз 99 грн), і можна брати одразу по дві пляшки, що я і збираюся робити.

Аромат легкий і приємний, косметичний.

Консистенція рідка, чудово вбирається у шкіру і зовсім не залишає липкості (багато кислотних тонерів цим грішать).

Не вважаю за потрібне розбирати кожен компонент, пройдуся по основному.

5 % гліколевої кислоти - я її обожнюю саме в тоніках! На мені чудово працює. Я вже розповідала про хитрість використання комбо гліколевої та саліцилової кислот🔥

Сік алое - дає заспокоєння і зволоження, чудовий додаток на гліколевої кислоти.

Екстракт кінського каштану - містить в собі дубильні речовини, які володіють вʼяжучою дією, а також укріплює судини та стимулює кровообіг.

Гамамеліс віргінський - містить таніни. Укріплює, тонізує, надає антиоксидантний захист, зменшує секрецію сальних залоз.

Рускус колючий - містить в собі рускогенін, що сприяє звуженню кровоносних судин і покращує мікроциркуляцію.

Екстракт арніки - протизапальна дія, прискорює регенерацію.

Багато консервантів та розчинників.

В принципі, як на мене - то склад ок 👌🏻 чутливій шкірі не підійде. Але чутливій шкірі й сама гліколева кислота не підходить)

Я не використовую цей тонік соло. Думаю, що в одиночку він не буде прям настільки круто працювати, як у мене. Але якщо ви потребуєте відлучення і сяйва, не маєте особливих проблем - тоді це чудовий актив на вечір)

Застосовую продукт у вечірній рутині перед нанесенням Perolite-A. У дні, коли не використовую перолайт (2-3 р/тиждень), я наношу тонік в комбінації з саліциловим пілінгом Bravura. Попередньо, звичайно, в обох випадках даю тоніку 5 хвилин, щоб підсохнути. Мені дуже подобаються такі поєднання, і вони прекрасно боряться з чорними цятками та комедонами. Шкіра на виході мʼяка, наполірована і дуже сяюча, пори чистенькі.

Бувають дні, коли моє обличчя надто реактивне до серйозних активів - тоді я використовую тонік Eveline соло, перекриваючи його цикапластом.

Фото робила на початку використання, зараз у мене немає вже половини флакону. Витрата - дуже економічна (особливо якщо наносити тонік ватними пафами «Білосніжка»). Я максимально задоволена цим продуктом, хоча насправді нічого від нього не очікувала і брала чисто з цікавості, погратись.

Але в результаті я отримала чудовий додатковий актив для роботи з комедонами. Тому я однозначно рекомендую спробувати цей продукт, бо він чудовий ❤️‍🔥 я поки планую повторювати цю баночку на регулярній основі, тому що результат вона дає розкішний.