Швець Карина🤍

Скраб Shelly: мої враження

Скраб Shelly: мої враження
Скраб Shelly: мої враження
Скраб Shelly: мої враження

Найголовнішим для мене було те, що цей скраб - цукровий💕Маю суху та чутливу шкіру тіла, отож сольові скраби - це взагалі не моя історія, вони дико печуть і подразнюють мене. Саме з цієї причини скраби я не купую, а роблю сама на основі кави - бо 90% покупних чомусь саме на основі СОЛІ🤷🏼‍♀️

Коли я побачила в описі боксу, що саме цей скраб буде з цукру - я вже знала, що він буде моїм фаворитом. Теж кришечкою та самим продуктом є захисна пластикова мембрана. Його доволі багато по обʼєму - цілих 350 г. Колір можете бачити на фото - ніжно-лавандовий. А його аромат… це щось неймовірне, віддушка тут просто нереальна! Квітково-пудровий, свіжий, аромат ЧИСТОТИ і того самого чистенького тіла після душу. Дівчата, що читають мої дописи, знають, що це одна з моїх найулюбленіших категорій ароматів. Взагалі хочу зазначити, що всі засоби Shelly мають класні й дуже приємні аромати - для мене це вже фішка бренду, в цьому плані вони молодці)

Склад доволі лаконічний: основа - цукор + гліцерин + мʼяка ПАР, додатково нам тут поклали плюшки у вигляді аллантоїнчику, олії ши та секрет фільтрату равлика. Ну і консерванти, та й таке.

А по дії - пожежа ❤️‍🔥 при контакті з водою скраб перетворюється в молочко, він дуже ніжний до шкіри, не дряпає її, а саме делікатно очищує. Не залишає по собі липкої плівки, як це часто буває, і найголовніше - не викликає подразнення! Ніякого печіння під час використання, як від сольових скрабів, та ніякого печіння після. Зазвичай після сольового скрабу я біжу з душу скоріше за кремом, щоб облитися з ніг до голови - настільки сильно в мене палає шкіра. Тут же - абсолютний комфорт, я користувалась зранку і потім не наносила ніякого крему, бо мені було добре і так.

Шкіра очищена, зволожена, без стягнутості й роздратування. Однозначно фаворит. З радістю буду користуватись скрабом і рекомендую вам спробувати саме його, бо це щось на нереальному. Я тепер однозначно фанатка саме цього скрабу💜 Колись це протестую інший від цього бренду з сечовиною і олією аргани - він теж на основі цукру, тому думаю, мені сподобається.