Hrystja_

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Колись в косметичній науці я багато чого не знала. І тепер дивуюся, як складно мені було колись. Але все розумне приходить з часом...

Тож ділюся тим, що я колись не робила чи не знала, але зараз цей досвід мені дуже допомагає...

1. SPF потрібно використовувати навіть взимку. Я ж колись думала, що тільки коли сонце. Тепер і маю пігментні плями, які не можу вивести ніяк.

2. Обовʼязково має бути два етапи очищення. Я цим часто нехтувала, і використовувала тільки гель, який не змивав макіяж. Тому деякий час боролася з висипаннями.

3. Румʼяна творить чудеса. Цього продукту в моїй косметичці колись не було. Тепер де я зрозуміла, наскільки він потрібний. Може не бути макіяжу, трішки румʼяни на щоках...і зовсім інший вигляд, шкіра свіжа і сяюча.

4. Волоссю потрібний пілінг. Цей продукт в мене появився зовсім недавно. І я зрозуміла, що це просто необхідно для довгої довжини волосся. Догляд потрібний не тільки кінчикам, а й кореням.

5. Використовувати скраб хоча б раз на тиждень. Я завжди ігнорувала цей пункт. Але скраб відіграє важливу роль в догляді, особливо після депіляції.

6. Не боятися автозасмаги. Головне підібрати якісну і з безпечним складом. Вона ж, в свою чергу, надасть ізюминку в вашому образі. Це я зрозуміла тільки минулого тижня, коли побачила ефект-вав.

7. Форму губ можна збільшити за допомогою олівця. Колись головною моєю помилкою було наносити олівець строго по контуру губ. Після курсів макіяжу я навчилася, як класно можна візуально збільшити губи і надати ефект пухкеньких губ. А головне- не боятися вилазити за контур.

8. Не завжди треба багато доглядової косметики. Ще кілька років тому в мене на кожен сезон була повністю інша косметика, були схеми використання по днях (ох, як згадаю😂). Аж в один прекрасний момент я зрозуміла, що головне підібрати якісний догляд...нехай це буде тільки сироватка і крем, і не по днях, а на місяці...але вони будуть приносити результат.

9. Обовʼязково використовувати термозахист. Колись я впррто пропускала цей пункт. Тому і мала завжди посічене і перепалене волосся, і завжди коротке.

10. База під лак теж маст-хев. Колись в мене її не було. І червоний лак наносився на голі нігті🤦🏻‍♀️. Мене це не зупиняло, і я це робила регулярно. Добре, що, все-таки, вчасно зрозуміла, що так робити точно не можна.

А взагалі, я рада, що в мене був такий поганий досвід...бо тоді ти "ростеш" в плані індивідуальності, і шукаєш чогось кращого. Ну і, на помилках вчаться😉.