Mandarinka

10 уроків краси, які я б хотіла знати раніше

10 уроків краси, які я б хотіла знати раніше

Вітаю! Я проходила довгий шлях по догляду за шкірою обличчя, так і за волоссям, хочу поділитись ти, що я вивчила за цей час:

  1. Щоб мати здорову шкіру не обов’язково потрібно наносити всі засоби за 1 раз: сироватка, тонік, есенції, тканинна маска, крем.. Раніше був популярний корейський 10ти етапний догляд за шкірою, але він потрібен далеко не кожному. Зараз за один раз я можу нанести зволожуючий крем і моїй шкірі цього достатньо.
  2. Умиватись після тканинних масок - це чисто індивідуальна тема, але коли залишаю есенцію після маски на обличчі, воно стає липким, і викликає дискомфорт.
  3. Дорогі шампуні не допоможуть мити голову рідше. Я мию голову щодня зранку, а хотіла би щотижня максимум, тому тестувала різні дорогі на той момент для мене шампуні, тільки щоб покращити стан волосся.
  4. Шампуні не допомагають з випадінням волосся. В далеко 2008 році в моєму місті не було трихологів, я знайшла одного такого лікаря, записалась до неї на прийом, на що вона порекомендувала від випадіння волосся шампунь і бальзам! (який взагалі наноситься на довжину), які звісно можна було купити у неї, і коштував він тоді близько 1000 грн. Я не купила, але як зараз подумаю що вона мені пропонувала - злість.
  5. Професійні дорогі засоби не завжди краще ніж бюджетні. У мене були і дуже дорогі шампуні і бюджетні. Фаворитами, які я повторювала став шампунь Tink за 130 грн, а не Orising за 1000 грн.
  6. Фен не шкодить твоєму волоссю, якщо використовувати якісний термозахист, то після сушки феном волосся виглядає навіть більш доглянуто.
  7. СПФ це штучка не тільки на 10 днів для моря, його необхідно регулярно використовувати.
  8. Харчування дуже впливає на шкіру обличчя і волосся. Тільки після того як почала більш правильно харчуватись у мене пройшли проблеми з висипами на обличчі.
  9. Терти волосся полотенцем для висихання. О ці часи..))
  10. Вірити у всі обіцянки виробників на баночці. Маска проти випадіння, яка не наноситься на корені і шкіру голови, шампунь проти посічених кінчиків, коли він просто має промивати голову, і т.д.

Дякую за увагу, сподіваюсь ви не повторювали в свій час моїх помилок.