Аніта

Rituals of Karma shower scrub ten enhancing.

Rituals of Karma shower scrub ten enhancing.

Голландська марка Rituals набирає все більшу і більшу популярність. З маркою я знайома давно, але не дуже тісно. Маю декілька засобів, але не скажу, що я фанат.
Героєм цього огляду буде скраб для тіла Rituals of Karma. Його заявлена функція - посилення засмаги. А чи так це?

Пакування: в мене мініатюра цього скрабу, об'єм 30 мл. Невеличкий бірюзовий тюбик, зі звичайною кришечкою. Rituals відрізняється і високою якістю і гарною упаковкою. Оформлений досить просто у стилі бренду. Носик дозатора має дуже маленький отвір. Потрібне невелике зусилля, щоб видавити скраб.

Аромат: Скраб з легким і ніжним ароматом лотоса й органічного білого чаю. Доволі насичений, відчувається на шкірі деякий час. Ярко виражений саме лотос.

Консистенція: густий, тягучий гель з дрібними частинками. В якості скрабуючих частинок тут використовується мелена пемза. Завдяки неї відбувається делікатне скрабування. Мені здається, що в складі є трішки якоїсь живильної олійки.

Переваги:
- дбайливо скрабує тіло, очищає шкіру і сприяє природному її оновленню.
- робить шкіру м'якою та гладкою.
- підходить для всіх типів шкіри.
- надає шкірі м'якості, гладкості та бархатистості.

Та чи допомогає він посилити засмагу?
Я думаю, що він трішки допомогає спочатку відлущити верхній шар шкіри, а потім засмага повинна добре лягати на шкіру. На собі я тестувала цей скраб на декольте, тому можу сказати, що різниці з ним чи без я не побачила. А ось що було добре, то це очіщення шкіри. Завдяки частинкам скраб добре полірує, та ніби легко чухає шкіру.
При цьому немає видимих ​​пошкоджень шкіри. Скраб трішки пінеться. Легко змивається, не залишає плівки. Шкіра після скрабу неймовірно гладенька, немов шовк. Відчуття повної чистоти. Хочеться постійно торкатися шкіри. Скраб не сушить, навіть не потрібно зволожувати кремом. Погано, що скраб в такому маленькому форматі, швидко закінчується. І його важко знайти у продажі.