#beautystudymakeupclub
Перерахую і свої б'юті-грішки
Хотіла спочатку написати свої б'юті гріхи з юності, про те, як вмивалась милом (головне, що гарно пахне) і протирала обличчя спиртом і настойкою календули, але потім вирішила розповісти про помилки останніх 5 років і поділитися секретиками.
Тож почнемо:
1. Набирала крем (в баночках) пальцями. Це не дуже гігієнічно. Зараз для кремів в баночках завжди використовую лопаточки. Вони інколи йдуть в наборі, або можна купити їх окремо.
2. Раніше витирала обличчя загальним рушником. Зараз завжди використовую косметичні серветки. І тепер не тру, а промокую.
3. Наносила тонер дуже тонким слоєм і він не давав жодного ефекту. Зараз інколи навіть наслоюю тонер в декілька разів.
4. Раніше чекала поки поглинуться продукти догляду, просто стояла і чекала)) Зараз завжди допомагаю засобам, роблю легкий масаж зі скребком Гуаша, ефект помітно кращий.
5. Не використовувала резинок на зап'ястя і вода текла по самісінькі лікті. Було дуже незручно. Зараз завжди вдягаю резиночки і не парюсь.
6. А тепер пункт про парюсь. Я використовувала дуже гарячу воду і вона сушила мою шкіру ще більше. Я вмивалася і мила волосся майже кип'ятком. Ой, не робіть так.
7. Нехтувала якісним сном, а він дуже сильно впливає на організм та зовнішній вигляд. Тож зараз використовую маску для сну. Я дуже чутлива до освітлення, і світло телефону в якому клацає чоловік збоку мені заважав заснути.
8. Використовувала тканинні маски не одноразово, а декілька раз. Зараз одна маска лише на одне використання. Інколи можу зберегти залишки сироватки чи есенції, але обов'язково наливаю її у стерильні контейнери, які купую в аптеці і зберігаю не більше 3 днів в холодильнику.
9. Не знала про існування ремуверу і часто пошкоджувала собі кутикулу, тому мій домашній манікюр був неохайним та часто травматичним.
10. Використовувала мило, або гель для душу замість засобів для інтимної гігієни. Це делікатна зона і вона потребує делікатного очищення, з відповідним ph.
От такі помилки траплялися зі мною ще зовсім недавно, а про юність і згадувати страшно. Додам продукти, можливо комусь стане в нагоді.
Коментарі (0)