Lily♥️

Моя Beauty-система, яка працює! #beautystudymakeupclub.

Моя Beauty-система, яка працює! #beautystudymakeupclub.

Я не можу не поділитися з тобою своїм досвідом. Звичайно , як і у кожної з нас , виникали проблеми, що щось іде не так, але за роки роки роки😅 я вже точно знаю, що може спрацювати, добре для мене, тому ділюся , яких помилок не варто допускати, та які поради допоможуть бути красивою щодня!

Номер 1. Догляд має бути систематичним. Не працює, якщо ти купила сьогодні супер круту "сироватку-краси" сьогодні нанесла, завтра забула... так не працює, тому системність у beauty -рутині так само важлива, як і в досягненні будь якого результату.

Номер 2. Ніколи не забувай змивати макіяж. Це може бути міцелярна водичка чи гідрофільна олія, як перший етап очищення, але не забувай, про це, яка би ти втомлена не була, змивай цю туш, не лінуйся! У мене колись було кілька випадків засинання з мейком😅 оой це дуже дуже не добре))) не робіть так.

Номер 3. SPF круглий рік – шкіра скаже дякую! Ми раніше про це не задумувалися і я теж як більшість наносила SpF десь на морі, але не в місті! Але тепер SpF у косметичці є завжди.

Номер 4. Витирати обличчя лише одноразовими рушниками. Це дуже гарний та працюючий спосіб не поширювати лишній раз бактерії на обличчі))) Так було не завжди, в школі точно так не робила, але це дає свій результат, шкіра чистіша однозначно.

Номер 5. Перевіряти термін придатності косметики та не використовувати протерміновану, навіть декоративку. Були моменти з улюбленими сухими тінями від Revlon, такий гарний пігмент, але як кажуть позбався старих речей і прийдуть нові! Керуюся лише таким принципом тепер.

Номер 6. Якісне очищення шкіри – це ознака здорової шкіри. Якщо ти хочеш тримати свою шкіру в гарному стані, не забувай про якісне очищення. Зазвичай воно має бути двох етапним: у мене це міцелярна вода, далі гель для вмивання і заверашлиний етап тонізація, як завершення очищення. Це дійсно працює.

Номер 7. Важливо не забувати про активи: вітамін с, бакучіол, дуже круті працюючі компоненти, тільки потрібно правильно їх використовувати. Починай з маленьких активів, низького відсотку. Я раніше боялася активів, але коли побачила результат, то зрозуміла, що даремно! Головне правильно підібрати, ще краще звернутися до спеціаліста за консультацію.

Номер 8. Підбирати догляд за станом шкіри. Не купувати кремчик " бо класна ціна" хоч він не підходить твоєму типу шкіри.

Номер 9. Мити пензлики після кожного використання.

Номер 10. ❤️Любити себе та підкреслювати свою красу!!!

Це були мої маленькі лайфхаки, як зробити свою Бьюті рутину ще цікавішою та приємнішою, а також бачити гарний результат!