Наталія С

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

1. Мабуть, найчастіший пункт у більшості дівчат будуть брови, в шкільні роки дуже вищупувала брови, тоді це було модно, але все має наслідки - мої в минулому густі брови навіть зараз мають багато прогалин..

2. Років 10 назад могла не змити косметику перед сном, не робіть так)) Бо отримаєте червоні очі на ранок 100% і це не найгірший результат))

3. Якщо не мити пензлики для макіяжу це шанс виграти нові висипи на обличчі, перевірено особисто)

4. До 25 років майже не користувалась кондиціонером для волосся, не було необідності, але настав момент коли я проґавила момент - вже треба було почати користуватись, як результат отримала посічене волосся, тому додавайте хоча б лагідний кондиціонер для волосся та leaveIn засоби для волосся, щоб не мати посічене волосся!

5. Маски для волосся, у всіх різне волосся і багато хто рекомендує тримати довго що ефект краще, і я так робила, а вже потім зрозуміла що в мене волосся тонке, його обтяжити це перетримати маску або навіть шампунь і буде здаватись наче волосся жирне, тому маски я довго не тримаю і маю кращий ефект на волоссі))

6. Максимально намагатись не заплітати волосся особливо гумкою пружинкою - це жах як обламало мені волосся, тільки гіркий досвід.

7. Завжди перед консилером під очі наносити крем навіть якщо пишуть на етикетці що не треба.

8. Суха щітка для масажу робить дива з якістю тіла, поки сама не спробувала я не повірила)

9. Не пересушувати обличчя засобами для вмивання, а якщо вже так трапилось змінити цей засіб для вмивання.

10. Якщо я знаю точно який продукт мені підходить на 100%, але моя жаба не дає його купити, то я викину гроші на інші засоби та все одно куплю перший бажаний засіб, тому не дуріть себе і намагайтесь інколи себе балувати звісно якщо є така можливість))