𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Lancome Idole Nectar

Lancome Idole Nectar

Завдяки Wonder bundle мала змогу познайомитися з Lancome Idole Nectar.

Я заказала собі 2 семпли, але не одразу.

Вивчаючи піраміду, були сумніви, чи сподобається мені цей парфум, бо відгуки на нього такі різні... І я дуже рада, що все ж таки вирішила його спробувати, бо він перевершив мої очікування.

Класифікація: елітна

Тип аромату: гурманські, східні

Піраміда

Початкова нота: Болгарська троянда, Граська троянда, Турецька троянда

Нота серця: Карамель, Попкорн

Кінцева нота: Ваніль

Lancome Idole Nectar

Багато хто не любить парфуми, де є троянда, а тут ще й в такій кількості. Звертаю увагу, що верхні ноти повністю тримаються на 3-х сортах троянд. І, що примітно - це найкращі і найдорожчі у світі троянди.

Зі старту аромат розкривається якимось святковим сплеском, немов відкорковується шампанське. Дзвінко і яскраво. А весь цей настрій як раз створює неперевершений аромат троянд. Одразу в асоціаціях згадуються ті моменти, коли тобі дарують великий букет троянд і ти занурюєшся у цю красу, щоб краще почути їх аромат. Або коли відвідуєш флористичний магазин і, як завжди, серед усіх квітів виділяються саме троянди, заповнюючи своїм ароматом весь простір.
При цьому, аромат хоч і насичений, але не душний. Він не солодкий, щоб в уяві виникло трояндове варення, чи щось зацукроване.
Певна солодкість тут є, але все це на фоні свіжості і прохолоди.
В серці Idol nectar є карамельний натяк і трохи згодом я дійсно чую щось схоже на 🍿 Коли троянди трохи збавляють свою інтенсивність, то через певний час попкорн розпізнається більш виражено. Таку цікаву ноту в парфумах я бачу вперше. І саме цей дует надає аромату смачності.
Ванільна база доповнює красу цієї композиції і робить її ще більше витонченою і елегантною.

Lancome Idole Nectar більше про троянди, вони тут домінують з самого початку і до кінця. Аромат вишуканий, створює святковий настрій, бо неодмінно нагадує про якість щасливі моменти у житті і повертає у минуле.
Стійкість має чудову, я його відчуваю дуже виразно не менше 5-6 годин. На одежі тримається до самого прання.

Я з тих людей, хто обожнює живі квіти троянди, особливо червоного кольору, та в парфумах не те, щоб обходила їх стороною, але вони фігурували не часто. Тобто, спеціально ніколи не обирала, щоб парфум мав виражений трояндовий аромат, але у Lancome він шикарний!
Парфум для мене не важкий, не дратує і не викликає головний біль. Це прям насолода для моїх рецепторів, настільки він розкішний...

Жоден аромат раніше не відтворював таку реалістичну святкову атмосферу, як цей. Можливо це ще тому, що мені в принципі чоловік завжди дарує троянди, бо вони мої улюблені...
Idole nectar - максимально зрозумілий, але не простий. Я рада, що з ним познайомилася, із задоволенням би придбала повний формат.