Yuriivna

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Безліч помилок ставалося або по незнанню чогось,або по цікавості "А раптом це допоможе"?)Тому напишу про свої помилки,які стали лише тільки досвідом,адже аналіз та висновки з них є також довгою працею.

1. Не залишати олійні маски на коренях волосся.

Це було давно та за рекомендацією,я звісно що зробила мікс з олій,які купили в аптеці та змішали їх якось бездумно.

Мета: Мати міцніше волосся та зупинити випадіння.

Результат: Мало того,з пакетом на голові спати м'яко кажучи не зручно,то зранку вимити волосся від цього олійного міксу неможливо,адже часу замало,треба йти на навчання,а волосся дуже мастне.Олії то добре,але не з таким підходом як у мене.

2. Звертати увагу на дефіцит вітамінів в організмі.

Раніше я зовсім не приділяла цьому увагу,але якщо повернути час та сісти в машину часу,то я би неодмінно звертала увагу на це,а тим самим робила би частіше checkup організму.Так би можливо я уникнула проблеми,того що дефіцит вітаміну Д був просто шалений.

3. Міра у догляді.

Сенс полягає в тому,що треба мати міру у доглядядовій косметиці,багато засобів з різними складами,які можуть не контактувати між собою.Безліч засобів - не дорівнює гарний результат для шкіри.

4.Манікюр та вчасність.

Хто не йшов вчасно до майстра раніше,аби зняти покриття гель-лаку,а самотужки його знімав,при тому що не апаратно,а самотужки, здираючи покриття лаку руками,тим самим пошкоджуючи нігтьову пластину?Краще справді піти до майстра та зняти покриття правильно.

5. Не робити надто тугі зачіски та ходити так майже кожний день.

Надто тугі хвости,з якими ходиш зранку до вечора,не сприятливо впливають на пасма.Важливе насамперед здоров'я волосся.

6. Дозволити собі розслабитися.

А це вже більше про мислення.З часом я зрозуміла,що шкіра може бути не ідеальною,що можна не бігти за стандартами краси та сальні нитки не треба давити,бо на тому місці з'являються такі ж самі,а видавлюванням можно лише заробити купероз.Інше діло догляд,за допомогою нього можна підтримувати стан шкіри,але давити сальні нитки пообіцяла собі,що не буду)

7.Гоління ніг.

Гоління нашвидкоруч та не на дуже підготовлену шкіру?Було таке!Я ще потім дивуюсь,а чому таке подразнення?Серйозно?)))Краще витрачу більше часу,щоб якісно підготувати шкіру,аніж потім мучитися від подразнення,червоних цяток та печіння,а особливо коли ця вся картина в шалену спеку.

8.Якісне очищення шкіри перед сном.

Не хочется нових висипів та ефекту "Панда,доброго ранку",тому обов'язково якісне очищення шкіри та якісний демакіяж вій та губ.Це фундамент та як незакритий гештальт перед сном.Тому будь ласка закривайте його та тільки потім йдіть спати.

9.Чисті пензлики та спонжі.

Лінь завжди біжить попереду,але з роками не обігнала її,але біжу на рівні з нею.Це також успіх, погодьтеся)

Тому,краще помити пензлики та спонжі одразу після макіяжу та залишити їх висихати,якщо робити це безліч разів,це стане звичкою,при тому,що звичка корисна)

10.Не мити волосся гарячою водою та не лягати з мокрим волоссям спати.

Раніше я мила волосся піздно увечері,а потім думала ну і що такого,лягу так спати,а могла просто не задаватися питанням та під серіал просто заснути)

Такої укладки волосся не зроблять напевно ні в одному дорогому салоні,тому що якщо я вже лягала з мокрим волоссям спати,то привести до ладу його зранку задача з зірочкою і я успішно її провалювала.Зараз,поки не висохне волосся я не лягу спати,тому що знаю що мене буде очікувати зранку.

Хочется підвести підсумки та винести з цієї валізи досвіду,тільки найкраще,адже помилки дані нам для розвитку.