Мої 10 бьюті помилок.
Краще вчитися на чужих помилках😜
- Мити голову шампунем 1 раз.
Раніше я вважала що миття волосся шампунем 1 раз достатньо, але це було помилкою, волосся набагато швидше бруднилося. Перше нанесення шампуню змиває бруд та залишки косметичних засобів, а друге вже очищує шкіру голови
.
2. Наносити спочатку кондиціонер, а потоім маску.
Шампунь відкриває лусочки на волоссі, а кондиціонер закриває, тому маску треба наносити між цими етапами, щоб вона краще проникала у волосся і була більш дієвою.
3. Не наносити SPF
Я довго вважала що нанесення SPF для обличчя коли ти не на пляжі це маркетонговий хід, а потім почала вивчати про це інформацію і зрозуміла, що фотостаріння справді існує.
4. Не знати свій кольоротип.
Особисто мені не йдуть теплі відтінки які йдуть в рижину і рожеві, і саме їх я раніше дуже любила використовувати, що робило мій вигляд хворобливим і втомленим.
5.Занадто тонкі брови.
Коли я навчалась у школі в моді були тонкі графічні брови і звістно я стала жертвою цього тренду, і потім довго їх відрощувала.
6. Лягати спати з макіяжем.
Теж інколи грішила цим в шкільні роки, за що шкіра мені дякую не казала і нагороджувала висипами.
7. Не сушити волосся феном.
Я щиро вважала що якщо волосся сохне саме по собі це більш користно, але це міф, волоссю шкодить занадто довго бути вологим, воно розтягується під впливом вологи і стає більш ламке та посічене.
8. Не використовувати термозахист.
Я думаю зараз всім зрозуміло, що термозахист це маст хев, я в свої шкільні і студентські роки цим нехтувала і ходила з перепаленим волоссям.
9. Не використовувати зубну нитку.
Лише щіткою неможливо добре вичистити всі ділянки ротової порожнини, тому зубна нитка має поселитись на вашій поличці, якщо ви не хочете бути частим відвідувачем стоматолога.
10. Не наносити зволожуючий крем кожен день.
SPF і зволожуючий крем це база, грунт, основа догляду за собою, без усього іншого ще можна якось обійтись, без цього дуету ні.
Коментарі (0)