Blondie_rs

Продовження ароматної подорожі з Avenue Des Parfums

Продовження ароматної подорожі з Avenue Des Parfums

Всім доброго вечора! Що ж, сьогодні ми поговоримо про три жіночі аромати нашого чудового українського бренду Avenue Des Parfums. Якщо ви пропустили допис про чоловічу парфумерію, яка мене вразила - залишаю посилання туть: https://club.makeup.com.ua/post/49750/

Я знову обрала три різнопланових аромати, щоб послухати багатогранність та знайти щось цікаве для себе. Тому, формат пробників, що присутній у Avenue - дуже зручний для знайомства та розношування парфуму. 2мл цілком достатньо, щоб зрозуміти, твоє, - чи ні. Також, у них доступні тревел-формати 10мл, щоб було зручно брати з собою свій улюблений настрій. Тож давайте розповім вам ще про три цікавинки з жіночого сегменту 😊

Класифікація: квіткові, фурктові, гурманські

- Верхні ноти: фрукти

- Ноти серця: яблуко

- Базові ноти: збиті вершки, ваніль

Близькі за настроєм: Victoria's Secret Eau Sexy; Lanvin Modern Princess.

Мої враження | Композиція тут проста, але дуже вдало та смачно поєднана. Перші 5-7 хвилин я відчуваю зелене стигле яблучко, дуже свіже та соковите. Таке моє улюблене, яке не має чітко вираженого солодкого чи кислого смаку. Воно більше водянисте, але ж таке смачненьке! За 10 хвилин аромат плавно розкривається вершковістю, показуючи свої теплі відтінки. За кремовістю починає відкриватись ніжна ваніль, яка дуже інтелігентно підхоплює цю фруктово-солодку, але не приторну композицію. Його справді хочеться зʼїсти, або, як мінімум, повністю закутатись в цю затишну атмосферу.

Він має дівчачий кокетливий, з певною спокусливістю настрій, звучить дуже виразно та смачно. Цей аромат свіжий за рахунок фруктовості, зеленого соковитого яблука, та водночас - солодкий завдяки ванілі та кремовості. Парфум не асоціюється в мене з певною погодою, віком чи сезоном. Він - про створення настрою! 🍏 Точно приглянусь до повнорозміру, бо це дуже гарно 🤤

Класифікація: квіткові, акватичні

- Верхні ноти: очерет, мʼята, зелений бузок, мандарин, рожевий перець

- Ноти серця: водяна лілія, перець, фіалка, білий персик, амариліс, троянда

- Базові ноти: кедр, білий мускус, ваніль

Схожий за настроєм: Kenzo Pour Femme

Мої враження | Після розпилення відчувається мікс свіжої квітковості та легкого цитрусу. Ось в цьому ароматі "смак" мандаринки мені вже відчутний (в ароматі Fancy London я його не зловила), і більше схожий до шкірки з ефірними оліями. Але за пару хвилин уже дольки мандарину перекриваються мʼятою та ніжним рожевим перцем. Аромат замилюється пелюстками троянди та вона переходить в досить домінантну роль у звучанні. На тілі вона звучить дещо тепліше, наче мускус проявляється швидше, чим на блоттері. Для мене він надто свіжий та акватичний, тож якщо ви в пошуку не банального озонового звучання з трояндою та мускусом в базі - рекомендую приглянутись до цього красунчика! Особисто мене рідко тягне на квіткові аромати з акватично-фужерним нахилом, бо вони часто замилюються та звучать досить різковато. Але ж є певні дні, певний настрій - коли і такий аромат буде доречним. І, між іншим, для мене це також унісекс 🫧

На блоттері аромат значно краще звучить, чим на мені. Він такий свіжий, чистий та справді акватичний. А на собі через приблизно 30 хвилин відчуваю декотрі різкуваті нотки, які дає саме терпкість важкої троянди та кедру.

Класифікація: східні, деревні

- Верхні ноти: апельсин, мандарин, бергамот, апельсиновий цвіт

- Ноти серця: турецька троянда, жасмин, мімоза, іланг-іланг

- Базові ноти: пачулі, ваніль, боби тонка, білий мускус, ветивер, опопонакс

Схожі за настроєм: Coco Chanel Mademoiselle; Miss Dior eau de parfum

Мої враження | Після розпилення нас зустрічає свіжий цитрусовий аромат "шипучки". Бергамоту тут не відчуваю, все більш змішано, як апельсиново-мандариновий фреш. Легка квітковість також починає відчуватись. Та до 2 хвилин часу аромат починає відкриватись пелюстками троянди. Трішки замилюється, що мені не сподобалось. На шкірі, на відміну від блоттеру, аромат практично одразу звучить квітково з яскравою трояндою в базі.

Через 30-40 хвилин як на блоттері, так і на шкірі - я починаю відчувати більш теплі ноти білого мускусу та бобів тонка. Аромат стає себе проявляти та зникає ось ця туманність. Також я злегка вже прослуховую тут ветивер та жасминову нотку. Загалом композиція мені приємна, з досить вираженим квітковим настроєм. Я уявляла собі щось більш солодше та потужніше (побачивши Шанельку в схожих композиціях), проте аромат виявився стриманим та не "голосним". Найбільше мені уявляються композиції на тему тюльпану - стебельце, потерті пелюстки та легкий відтінок мускусу в базі, який ледь відчутний на блоттері. Кінцеве звучання аромату відкриває теплу базу інтелігентної ванілі. На шкірі вона без приторності, а тільки додає затишної атмосфери парфуму.

Аромат асоціюється мені з весною та літом, чудово підійде для денних та вечірніх прогулянок, а також і на побачення, щоб підкреслити свою ніжну та романтичну індивідуальність 🌸