Продовження ароматно ї подорожі з Avenue Des Parfums
Слухаємо пробники жіночих ароматів: Mystic Mexico City, Romantic Saint-Tropez та Chilly Pattaya 🤤
Всім доброго вечора! Що ж, сьогодні ми поговоримо про три жіночі аромати нашого чудового українського бренду Avenue Des Parfums. Якщо ви пропустили допис про чоловічу парфумерію, яка мене вразила - залишаю посилання туть: https://club.makeup.com.ua/post/49750/
Я знову обрала три різнопланових аромати, щоб послухати багатогранність та знайти щось цікаве для себе. Тому, формат пробників, що присутній у Avenue - дуже зручний для знайомства та розношування парфуму. 2мл цілком достатньо, щоб зрозуміти, твоє, - чи ні. Також, у них доступні тревел-формати 10мл, щоб було зручно брати з собою свій улюблений настрій. Тож давайте розповім вам ще про три цікавинки з жіночого сегменту 😊
🍦Chilly Pattaya
Класифікація: квіткові, фурктові, гурманські
- Верхні ноти: фрукти
- Ноти серця: яблуко
- Базові ноти: збиті вершки, ваніль
Близькі за настроєм: Victoria's Secret Eau Sexy; Lanvin Modern Princess.
Мої враження | Композиція тут проста, але дуже вдало та смачно поєднана. Перші 5-7 хвилин я відчуваю зелене стигле яблучко, дуже свіже та соковите. Таке моє улюблене, яке не має чітко вираженого солодкого чи кислого смаку. Воно більше водянисте, але ж таке смачненьке! За 10 хвилин аромат плавно розкривається вершковістю, показуючи свої теплі відтінки. За кремовістю починає відкриватись ніжна ваніль, яка дуже інтелігентно підхоплює цю фруктово-солодку, але не приторну композицію. Його справді хочеться зʼїсти, або, як мінімум, повністю закутатись в цю затишну атмосферу.
Він має дівчачий кокетливий, з певною спокусливістю настрій, звучить дуже виразно та смачно. Цей аромат свіжий за рахунок фруктовості, зеленого соковитого яблука, та водночас - солодкий завдяки ванілі та кремовості. Парфум не асоціюється в мене з певною погодою, віком чи сезоном. Він - про створення настрою! 🍏 Точно приглянусь до повнорозміру, бо це дуже гарно 🤤
🫧Mystic Mexico City
Класифікація: квіткові, акватичні
- Верхні ноти: очерет, мʼята, зелений бузок, мандарин, рожевий перець
- Ноти серця: водяна лілія, перець, фіалка, білий персик, амариліс, троянда
- Базові ноти: кедр, білий мускус, ваніль
Схожий за настроєм: Kenzo Pour Femme
Мої враження | Після розпилення відчувається мікс свіжої квітковості та легкого цитрусу. Ось в цьому ароматі "смак" мандаринки мені вже відчутний (в ароматі Fancy London я його не зловила), і більше схожий до шкірки з ефірними оліями. Але за пару хвилин уже дольки мандарину перекриваються мʼятою та ніжним рожевим перцем. Аромат замилюється пелюстками троянди та вона переходить в досить домінантну роль у звучанні. На тілі вона звучить дещо тепліше, наче мускус проявляється швидше, чим на блоттері. Для мене він надто свіжий та акватичний, тож якщо ви в пошуку не банального озонового звучання з трояндою та мускусом в базі - рекомендую приглянутись до цього красунчика! Особисто мене рідко тягне на квіткові аромати з акватично-фужерним нахилом, бо вони часто замилюються та звучать досить різковато. Але ж є певні дні, певний настрій - коли і такий аромат буде доречним. І, між іншим, для мене це також унісекс 🫧
На блоттері аромат значно краще звучить, чим на мені. Він такий свіжий, чистий та справді акватичний. А на собі через приблизно 30 хвилин відчуваю декотрі різкуваті нотки, які дає саме терпкість важкої троянди та кедру.
🏖️Romantic Saint-Tropez
Класифікація: східні, деревні
- Верхні ноти: апельсин, мандарин, бергамот, апельсиновий цвіт
- Ноти серця: турецька троянда, жасмин, мімоза, іланг-іланг
- Базові ноти: пачулі, ваніль, боби тонка, білий мускус, ветивер, опопонакс
Схожі за настроєм: Coco Chanel Mademoiselle; Miss Dior eau de parfum
Мої враження | Після розпилення нас зустрічає свіжий цитрусовий аромат "шипучки". Бергамоту тут не відчуваю, все більш змішано, як апельсиново-мандариновий фреш. Легка квітковість також починає відчуватись. Та до 2 хвилин часу аромат починає відкриватись пелюстками троянди. Трішки замилюється, що мені не сподобалось. На шкірі, на відміну від блоттеру, аромат практично одразу звучить квітково з яскравою трояндою в базі.
Через 30-40 хвилин як на блоттері, так і на шкірі - я починаю відчувати більш теплі ноти білого мускусу та бобів тонка. Аромат стає себе проявляти та зникає ось ця туманність. Також я злегка вже прослуховую тут ветивер та жасминову нотку. Загалом композиція мені приємна, з досить вираженим квітковим настроєм. Я уявляла собі щось більш солодше та потужніше (побачивши Шанельку в схожих композиціях), проте аромат виявився стриманим та не "голосним". Найбільше мені уявляються композиції на тему тюльпану - стебельце, потерті пелюстки та легкий відтінок мускусу в базі, який ледь відчутний на блоттері. Кінцеве звучання аромату відкриває теплу базу інтелігентної ванілі. На шкірі вона без приторності, а тільки додає затишної атмосфери парфуму.
Аромат асоціюється мені з весною та літом, чудово підійде для денних та вечірніх прогулянок, а також і на побачення, щоб підкреслити свою ніжну та романтичну індивідуальність 🌸
Коментарі (0)