Винник Катерина

Одноразові серветки в домашній рутині: необхідність чи примха?

Одноразові серветки в домашній рутині: необхідність чи примха?

Досить багато часу я використовувала рушники для обличчя. Але поки я була одна. З появою та виростанням дітей, мати комодик суто для рушничків для обличчя мені здалось неадекватно, м'яко кажучи. Чому комодик? Бо їх використання обмежене часом, і хоч я їх не перу, а робить це машинка, та для прання 3 рушничків я її не запускаю. Чекаю поки трохи ще "підбереться" компанії. Тому вже з дюжину рушників треба мати. А оскільки діти забували, що це ТІЛЬКИ для обличчя, то до прання вони летіли не через 2-3 дні, а щодня. І тут - вирішення! Одноразові серветки-рушнички!

Одноразові серветки в домашній рутині: необхідність чи примха?

Обираючи серветки, хотіла натуральності. Купила спочатку кілька штук, для порівняння. "целюлоза" та зі спанлейсу. Моє перше ж розчарування полягало в тому, що вони майже ідентичні. При тому , що целюлозні коштували більше, хоч і не набагато. Але ж очікування/реальність.... Бо вони б мати бути схожі на вологий папір після використання. А так - на вологі дитячі серветки. Тому більше я не купувала ті "целюлозні".

До речі, я вже згодом зрозуміла, що позиціонуваня "целюлозні" просто визначається %-вим рівнем складу.

Серія Infinity поділяється на Aqua Soft та Cross. І от Aqua soft - це з більшим відсотком целюлози, Cross - з меншим.

Але все одно стала постійним покупцем ТМ Doily.

На фото зараз залишки "целюлозних" та великоформатна зі спанлейсу.

У них є кілька варіантів серветок - гладкі та сіточкою з різною щільністю. Та ще загалом дуже багато витратних матеріалів для косметологічних процедур.

Але про щільність я не дочитала при останній покупці😅

Я брала кілька різних варіантів: гладкі в пакеті 30×20, гладкі 30×20 в рулоні та сітку 30×20 в пакеті. Найоптимальніші - гладкі 30×20 в пакеті. З рулону можна їх відривати, але вони дуже деформовувалися від цього (тому краще відрізати, а це інколи незручно робити одразу як вмилась, адже до початку ти це забула зробити (а діти - тим паче🤭). Сітка - як на мене, просто менш вбирає. Хоча мені подобалось приємне тертя)))

Тож, з усіх варіантів для мене найбільш комфортним виявилась гладка поверхня.

Я вже зрозуміла що мені подобається і хто я така, щоб читати описи) зайшла на сайт, моїх останніх рушніків-серветок не було в наявності, тож замовила "по багатому" рушник 30×40. Ну а що, можу собі дозволити😅 вибиратися буду вся🤣

Але сьогодні, коли вже відкрила пачку, то зрозуміла, в чому була моя помилка.

У серії Infinity більша щільність. І на фото це прекрасно видно. Про щільність звичайної серії написано в описі. І я це упустила.

Але що ж уже. Буду користуватись )

До речі, серія інфініті більш відповідає заявленим виробником розмірам, ніж "стандарт"))

А ще, ці рушнички гарно витирають пил😅