Barbers Seattle Beard And Face Foam
Піна для бороди та обличчя
Піна від Barbers - це засіб 2в1, який призначений для очищення обличчя і бороди.
Мій чоловік не має бороди, тож використовує піну тільки в одному напрямку.
Формула спеціально розроблена з урахуванням потреб і особливостей чоловічої шкіри і бороди. Підходить для щоденного комплексного використання.
Активні компоненти: комплекс амінокислот, ефірна олія сандалу, ефірна олія бергамоту, пантенол.
Об'єм: 200 мл.
У піни дуже гарне і стильне оформлення, а також зручний формат. Флакон з помпою-дозатором працює справно.
Пінка виходить м'яка, об'ємна і невагома. Осідає не швидко, даючи можливість повноцінно очистити обличчя.
Витрачається економно.
Аромат дуже приємний, свіжий, не різкий, я б навіть сказала, що ніжний. Він поєднує у собі ноти бергамоту і мускусу. Думаю, що віддушка сподобається будь якому чоловікові. Після вмивання відчувається не довго, зовсім легко і ненав'язливо.
Піна у використанні комфортна, вона якісно очищує від накопичених забруднень і себуму, легко змивається, залишаючи після себе відчуття чистоти і свіжості. Шкіру не пересушує, не викликає стягнення, напроти пом'якшує і робить її приємною на дотик. Подразнення не спровокувала.
Формула засобу м'яка і дбайливо виконує свою роботу.
Моєму чоловікові ця піна сподобалась, користується із задоволенням, без нарікань.
Коментарі (0)