anya_kozachenkoo

Мої улюблені осінні блиски та помади

Мої улюблені осінні блиски та помади

Коли приходить осінь мені завжди хочеться додати на свої губи насичених відтінків, особливо рожево-коричневих та червоно-коричневих. Я люблю використовувати як блиски так і класичні помади. Тому сьогодні покажу вам своїх улюбленців, які додають осіннього настрою, я дуже люблю саме початок осені

В мене мініатюра у 2 ml, але розхід в цього засобу економний. За текстурою це дуже ніжна олійка-блиск, яка має приємний солоденький аромат. Не липка та дуже комфортна на губах. Це рожево-коричневий нюд з вкрапленням мілких блискіток, які ледь помітні. Під коричневий контурний олівець виглядає дуже гарно😍

Це один з найкращих та найкомфортніший рідкий бальзам для губ, яким я користувалася. Формула дуже ніжна, ніби вуаль на губах. Відтінок просто неймовірний, червоний з коричневим, але це так гарно та дорого виглядає на губах, я просто не можу передати. Аромат нагадує як у бальзамів кармекс, відчувається ментол, але plumping ефекту нема. Я просто в захваті від цього бальзаму, він дуже добре доглядає за губами.❤️

Мініатюра бальзаму від Tarte має дуже гарний відтінок, схожий на блиск від Nudestix пр який нащодавно я писала. Тут вже добре відчувається холодок plump ефекту, але він комфортний. Аромат майже не відчувається. На губах виглядає соковито за рахунок своєї формули, а відтінок дає такий як на свотчі. Мені дуже подобається цей бальзам

Помада для губ від Kiko в дуже класному дизайні, в металевому кейсі має дуже приємнк бальзамну формулу, за рахунок чого відтінок на губи передається не так насичено як виглядає у пулі. За відтінком це майже повний аналог Black Honey від Clinique, але формула Kiko мені подобається більше. Справжній осінній відтінок 🥰

Ну і як без класики, без люксу😅

Кремова помада в дуже гарному пакуванні та неменш гарному рожевому прохолодному відтінку, нажаль фото не передало справжнього відтінку. Відтінок не такий яскравий, а більш спокійний та прохолодний. Дуже приємна формула, не сушить губи. Хоч відтінок не прям осінній, але я її чомусь люблю використовувати лише осінню, і ця осінь буде для неї остання, бо їй вже роки 3🙈

А це просто бюджетний люк, від пакування до відтінка😍 Тяжкий металевий магнітний футляр, ще й дизайном нагадує помаду Hermes. Майже не має аромату, формула класичної кремової помади. Дуже гарний насичений червоний колір з розовинкою. На губах комфортна, не сушить. З'явилися в мене влітку, але користуватися осінню буду 100%.

І наостанок ще одна сестра Black Honey, бальзам від Catrice про який в мене вже був допис тому залишаю посилання.

https://club.makeup.com.ua/post/38832/

В цьому бальзамі чудово все - текстура, відтінок, дизайн, і найголовніше ціна