Відбілююча зубна паста Arm & Hammer
зубна паста з харчовою содою
Авторитетно заявляю, для мене ці пасти - найкращі. Ідеально очищає, відбілює, підтримує чистоту на цілий день!
Я ще настільки до них не прикіпила до останнього фінального моменту, коли вони закінчились і я перейшла на інший відомий бренд, проте реального очищення не було, а колір зубів поступово змінювався. В гіршу сторону. І от, в екстреному форматі, вертаюсь до свого улюбленця. Назавжди.
Arm & Hammer - це пасти з харчовою содою. Я користувалася беззупинно ними понад декілька місяців і ніякої чутливості, дискомфорту чи кровоточивості не здобула. Відповідно, всі міфи, що сода з часом шкодить - розвалились.
А ще, ці пасти офіційно рекомендують стоматологи України.
Але вертаємось до пасти. В мене white pro. Єдина тепер моя розвага - змінювати види пасти в межах цього бренду 😂 Вони всі чудові :)
В міру, проте сильно освіжаючі! Аж ніби всю ротову порожнину замінили на нову!
Обожнюю такі пасти! Після очищення , хочеться, як в рекламі посміхатись на всі зуби 😂
Сама паста біла з синенькими вкрапинками. Відчутно соду за смаком, проте досить гармонійно.
Advanced White Pro Toothpaste містить харчову соду і має низький рівень абразивності, тому дбайливо впливає на зубну емаль. Завдяки технології мікрополірування зубна паста ефективно видаляє наліт і плями, забезпечує свіжий м’ятний подих. Клінічно доведено, що за регулярного використання (двічі на день) зуби стають білішими до 3 відтінків усього за 6 тижнів.
Я бачу результат одразу першого використання.
Перше фото не супер якості, але я хотіла показати наглядно, наскільки зубки впали в кольорі за час використання іншого виробника, і як Advanced White Pro Toothpaste змінює все вже з першого використання. Тому фото лишаю, бо таких зубчиків я вже навряд досягну 😂
Паста, захищає від накопичення пігменту від їжі! Доречі, від інших, як бачимо, він накопичувався. Незамітно, поволі.. і от - гудбай жовтизна. Дякую, Arm 🩷
Це дійсно дієві пасти! Але будь ласка, до свого стоматолога раз на рік на чистку і огляд - то святе!
Найкраща паста!
Я рекомендую і буду купляти! можливо іноді куштуватиму щось інше, але лиш для того, що б знову і знову повертатись з 100% переконанням лідерства Arm & Hammer.
Не забувайте чистити зуби двічі на день і міняти зубну щітку кожні 3 місяці. І, звісно, посміхайтесь, красуні і красені :)
Коментарі (0)